Bütçe
5.000 TL

gesaffelstein 29

Yetkin
Makaleler
1
Merhaba. ATK Dragonfly A9 Plus kullanıyorum. Ancak biraz ufak geliyor elime. Maksimum 5 bin civarında mouse önerir misiniz? Claw ve relaxed claw tutuyorum.

Merhaba. ATK Dragonfly A9 Plus kullanıyorum. Ancak biraz ufak geliyor elime. Maksimum 5 bin civarında mouse önerir misiniz? Claw ve relaxed claw tutuyorum.

ATK ghost büyük galiba buna göre Razer V3 Pro shapesine sahip diye biliyorum onu önerebilirim bende onu alacağım A9 Plus kullanıyorum ATK ghost düşünüyorum.

ATK ghost büyük galiba buna göre Razer V3 Pro shapesine sahip diye biliyorum onu önerebilirim bende onu alacağım A9 Plus kullanıyorum ATK ghost düşünüyorum.

ATK Ghost Viper Mini shapeine sahip hocam.

El boyutun nedir?

ATK Ghost Viper Mini shapeine sahip hocam.

El boyutun nedir?
Bilmiyorum ki hocam. Ama Viper V3 Pro gibi mouselar elime çok güzel oturuyor. Çok büyük değil ufak da değil elim.

Bilmiyorum ki hocam. Ama Viper V3 Pro gibi mouselar elime çok güzel oturuyor. Çok büyük değil ufak da değil elim.

X1 V2 al geç. Birebir VV3 Pro shapei.

Bilmiyorum ki hocam. Ama Viper V3 Pro gibi fareler elime çok güzel oturuyor. Çok büyük değil ufak da değil elim.

Ghost için 5.000 TL çok fazla hocam. Üstelik 5.000 verdiğin bir mouse'da optik switch yok. VV3 shape için arkadaşının da önerdiği gibi X1 V2 alabilirsin ama bakmaya minimum Ultimate versiyonundan başla.