Bütçe
5000

26812

Çalışkan
Başlıkta da belirttiğim gibi fingertip tutuş için kablosuz mouse arıyorum. Daha çok gamepad oyuncusu olduğum için bir fareye 5.000 TL'den fazla harcamak istemiyorum açıkçası. Bir de bilinen bir marka olsun lütfen.

Mouse ile oynadığım oyunlar genelde FPS ve shooter oluyor ki onları da solo oynuyorum. Void/Breaker, Witchfire gibi oyunlar genelde mouse ile oynadığım oyunlar yani.

Ellerim genelde küçük geliyor normal mouselara. Bu yüzden mümkünse hafif ve küçük olsun. Düşük DPI ve hassasiyetle oynuyorum çünkü.

Şimdiden önerileriniz için teşekkür ederim ❤️

Bir de belirtmeyi unutmuşum beyaz ya da pembe olmasını istiyorum~

Son düzenleme:
Razer Orochi V2 önerebilirim. Hem çok yüksek fiyat bandında değil, kablosuz ve ellerin ufak olduğu için çok rahat edersin. Ufak bir mouse çünkü 60 gram, ağırlığı da tam aradığın gibi hafif. Kesinlikle tavsiye edebilirim!

Razer Orochi V2 önerebilirim hem çok yüksek fiyat bandında değil kablosuz ve ellerin ufak olduğu için çok rahat edersin ufak bir mouse çünkü 60 gram ağırlığı da tam aradığın gibi hafif kesinlikle tavsiye edebilirim! hem pembe ve beyaz renk seçenekleri de var sana uyacağını düşünüyorum 😻
Bunu çok sevdim. Teşekkür ederim önerin için. Pembe olanı alabilirim aslında.

Hocam bence V8, fingertip için pek te uygun değil. V6 daha iyi bir seçenek olabilir.

Aynı anda yazdığımız için son önerinizi göremedim. Kusura bakmayın.
V6 palm için daha uygun.
Screenshot_2025-09-25-18-31-04-834-edit_com.android.chrome.webp