Hocam şimdilik düşük devirde dönüyor. Düzgün bir P12 gibi fan aldığımda oraya sabit 1200-1300 rpm yapabilirim. Açıkçası şuan ki değerler benim iyi hocam. .950 mV civarında 2890-2950 GHz seviyesinde çalışıyor. Fanlara da custom curve verdim stok olarak en başından beri kullanmadım zaten.
Bunun yanında her şey güzeldi ancak şu P14 fanlar (GPU altındaki) nedense vidaya tutunamadı. Ben de şarjlı vidalama ile taktım ve orada bir yalama olmuş da şimdilik zaten uzun süre orada takılacak kalacakları için ve kasa vs. de değiştirmeyeceğim için sorun yok. Pense ile vs. çıkar sanırım. Bunun dışında her şey kusursuz gitti ARGB bağlantılarını vs. de yaptım.
@Ayhan Dönmez yardım, öneri ve fikirleriniz için çok teşekkür ederim Ayhan hocam. Kart ısınan bir kart olduğu için güç limitini açmak katkı değil eksi sağlar maalesef ve ben mükemmel stabil UV'yi buldum hocam. Ekran görüntüsü paylaşacağım.
Eki Görüntüle 211934
Full ray tracing Dying Light 2.930 mV civarında +2000 memory clock ile 2900 core clock. UV ve fanlar öncesi fan %60-70 de anca soğutuyordu. Pull fanına P12 aldıktan sonra biraz daha düşer. Şuan memnunum.
Bunun dışında benchmark uygulamalarında veya Battlefield gibi oyunlarda saat hızı 3 civarına yaklaşıyor.
Eki Görüntüle 211935