Batur
Başarılı
Mağazalarda test edebilirsin içini açarsan bir de iade hakkın ortadan kalkıyor tecrübeyle sabit.
Kalkmıyor
2. el telefon al sat yapıyorum öyle bir şey yok.
Mağazalarda test edebilirsin içini açarsan bir de iade hakkın ortadan kalkıyor tecrübeyle sabit.
Kalkmıyor
2. el telefon al sat yapıyorum öyle bir şey yok.
Ama kritik bileşenlerde lehim veya değişim olduysa zaten sen anlayamazsın yani her halükarda yine aynı yere geliyoruz.
Arkadaşım, sıfıra yakın olduğu iddia edilen bir iPhone 13 Pro satın aldı. Ancak içi rahat etmediği için telefonu FPPRO'ya göndererek detaylı bir inceleme yaptırdı. Telefonun orijinal olduğu ve herhangi bir parçasının değişmediği tespit edildi.
Yine de arkadaşım, sıfır bir cihaz almaya karar verdi ve satın aldığı telefonu ertesi gün iade talebi oluşturarak kargoya verdi. Telefonun önceki sahibi, cihazın kurcalandığından şüphelenip ekspertiz yaptırdı. Ekspertiz raporunu alıp sarı siteye yükledi, böylece parasını geri aldı.
Sonrasında telefonu tekrar arkadaşımıza geri gönderdi. Bari haklı çıkacağım diye yalan söyleme.
Yani 1000 kişi gelse sorun yaşadığını söylese yine ikna olmazsın yani, tek söyleyeceğim size göre bu kadar tecrübeli işi bilen insanlar cahil siz ve arkadaşınız akıllısınız, doğru haklısınız yenilenmiş cihazlar süper binlerce kişi sorun yaşamış kime ne? Forumdaki birinin arkadaşı sorun yaşamamış hemen alacağım sizin bu yazınızdan sonra ama en ufak sorun da masrafları ödersiniz.
O kadar aklına yatmıyorsa git sıfır albeni bağlamaz.
Yani parçası gayet rahat bulunan bir cihaz olduğunu söylemem lazım en azından alım yaptığım kendi parçacılarımda hiçbir zaman parça sorununu yaşamadım birçok sefer arka camını değiştirmiş pilini değiştirmiş hatta bir keresinde ekran swaplamış olduğum bir cihaz ne kadar kullanmamış olsamda (alım satım yapıyordum ucuza genellikle 2-3k gibi alıp sorunlarını düzeltip satıyordum), orijinal servis ekranı veya çıkma ekranı her OLED telefon veya Apple Watch'lar gibi asla verilen paraya değmiyor biraz ekleyerek yenisini alabiliyorsunuz ancak harici parçalarının değişiminde pek bir sorun olmadığını belirtmekte fayda var.S10 benim eski telefonlarımdan birisi parçası yok gibi bir şey o telefonun parça bulsan bile çıkma diye fazla fiyat çekiyorlar.
2.el S10. Sıfır olarak A07.Arkadaşlar babama bir telefon alacağız, oyun oynamaz yani sadece sosyal medyaya rahat bakabileceği, kasmayan uzun ömürlü bir telefon lazım. Şimdiden teşekkür ederim önerileriniz için.
Nerde satılıyor A07?