Memocuk08

Çalışkan
Hocam bu monitör VA, 250 nit, renkleri pek IPS kadar iyi değil, giriş-orta seviyesi bir monitör evet biliyorum lakin fiyatı çok ilgimi çekti. 2. el garantisi devam eden bir ürün alacağım, fikirlerinizi bekliyorum.

Kriterlerim 2K ve 165 Hz civarı olması, 24-27 inç olması pek fark etmez.
Şu an 15.6" IPS 1080p HP Victus ekranını kullanıyorum. Ana ekran olarak beni çok rahatlatacağini ve keyif alacağimi düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam beklentini "dünyanın en hızlı paneli" olarak değil, "Bu paraya alabileceğim en büyük ve en net görüntü" olarak ayarlarsan memnun kalırsın.

Satıcının yanına gidince, bembeyaz bir sayfa açtırıp ölü piksel kontrolü yaptırın mutlaka. Gigabyte'ın bu serisinde bazen ölü piksel çıkabiliyor.

Hocam beklentini "dünyanın en hızlı paneli" olarak değil, "bu paraya alabileceğim en büyük ve en net görüntü" olarak ayarlarsan memnun kalırsın.

Satıcının yanına gidince, bembeyaz bir sayfa açtırıp ölü piksel kontrolü yaptırın mutlaka. Gigabyte'ın bu serisinde bazen ölü piksel çıkabiliyor.

Sağ olun hocam, bunun rakibi var midir bu bütçelerde ya da IPS panele sahip önerebileceğiniz alternatif bir monitör.

GS27QC çok kötü bir monitör, bedava verseler kullanmam satarım. Satamıyorsam da almam. :D

İstediğim kategoride ne alabilirim öneriniz var mı?
2k bu bütçeye çok zor, IPS almanızı öneririm. VA için yeterli bir bütçe değil. Aldığınıza pişman edecek kadar black smearing yapacaktır, ayrıca renk gamutu ve parlaklık gibi konularda da tatmin etmeyecektir. GS27QC bunun en büyük örneği. VA için minimum AG275QXN bakmanız lazım.