5.000 TL'ye ikinci el telefon önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan elrexy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 211
  • Etiketler Etiketler
    telefon

elrexy

Uzman
5.000 TL fiyati gecmezse iyi olur. Simdilik idare edecek bir cihaz alsam yeterli. Kamerasi iyi olsun, hissiyati iyi olsun yeterli. İlla 5.000 TL bütçe zorlamaya gerek yok. Kendim ne yapacagimi sasirdim. Cok fazla birbirinden farkli dengesiz fiyatlarda ilan var. Fiyatinin dogrulugundan emin olamiyorum. Aklimda birkac cihaz var:

S7, S8, S9, S10 ve S10+
Mate 20 Pro - P30 Pro.

Baska da aklima gelen yok pek. Tamir edilebilir arizasi olsun sorun yok. Yazilim atma imkanim da var. Elimdeki POCO'nun bataryasi da sismeye baslamis. Satarken iskence cekiyorum. Neye bulassam elimde kalıyor arkadas.

S20 kovalamaya çalış.

P30 Mate 20 serisinden bulmaya çalış, Lite hariç. SE 2020. S10 olabilir. Dediklerimden bulamazsan S8 S9 serisine bak. S7'ye düşme.

P30 Mate 20 serisinden bulmaya çalış, Lite hariç. SE 2020. S10 olabilir. Dediklerimden bulamazsan S8 S9 serisine bak. S7'ye düşme.
Peki bunlarin fiyatları nasıl olmalı? Sanki olması gerekenden fazla fiyat yaziyorlar gibi. Sehrimde de duzgun cihaz olmadigi icin param guvende ile almam lazim. Antalya ici bulamadım. Arastirmaya devam edecegim.

Peki bunlarin fiyatları nasıl olmalı? Sanki olması gerekenden fazla fiyat yaziyorlar gibi. Sehrimde de duzgun cihaz olmadigi icin Param Güvende ile almam lazim. Antalya ici bulamadım. Arastirmaya devam edecegim.

Hangi ilçe hocam. Ben de antalyalıyım. Bu arada bütçe yükseltebilir misiniz? Ne kadara çıkabilir? Aceleniz var mı?

Hangi ilçe hocam. Ben de antalyalıyım. Bu arada bütçe yükseltebilir misiniz? Ne kadara çıkabilir? Aceleniz var mı?
Serik. Butce yukselir 8'e kadar. Fakat para da lazim. Antalya ici otobüsle ulaşımım olur. Acelem var denebilir, okul zamanina kadar halletsem iyi.

Siz nerdensiniz peki ?

Serik. Bütçe yukselir 8'e kadar. Fakat para da lazim. Antalya ici otobüsle ulaşımım olur. Acelem var denebilir, okul zamanina kadar halletsem iyi.

Siz nerdensiniz peki?

Ben manavgattayım. Aslında düşünürseniz elimde güncel olarak kullandığım iPhone 11'im var. Yurt dışı kabul ederseniz size satabilirim. Daha esim yapılmadı diye biliyorum. Eğer yapılmamışsa ve hattınız üzerine esim yapabilirseniz sizin için iPhone 11 bu cihazlardan daha iyi olur.

Hocam Instagram uzerinden konuşabilir miyiz? Manavgat'ta lise okuyorum ben de. İnceleyebilirim telefonunuzu.

S10 bak. Mate 20 Pro’da güzel olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…