Lotus
Yetkin
Bütçem 5.000 TL'ye kadar esneyebilir. Ses kasmalık, müzikte de güzel olan kablosuz bir kulaklık arıyorum. Eğer mikrofonu yoksa uygun fiyata harici bir mikrofon ihtiyacım olabilir.
Bu kulaklığı son zamanlarda niye bu kadar arşa çıkarıyorsunuz anlamadım. Cloud III S Wireless ile aynı fiyattalar ve Cloud III S Wireless ondan daha iyi.![]()
SteelSeries Arctis Nova 5 Kablosuz Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SteelSeries Arctis Nova 5 Kablosuz Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! SteelSeries Arctis Nova 5 Kablosuz Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 4.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Biraz daha çıkarsanız bunu önerebilirim. Bütçesinin en iyisi.
Nova 5 birkaç konuda daha iyi diye duydum açıkçası.Bu kulaklığı son zamanlarda niye bu kadar arşa çıkarıyorsunuz anlamadım. Cloud III S Wireless ile aynı fiyattalar ve Cloud III S Wireless ondan daha iyi.
Ne konuda? Batarya konusunda da sürücü konusunda da HyperX daha iyi.Nova 5 birkaç konuda daha iyi diye duydum açıkçası.
Müziklerde ve basslarda Nova 5 çok daha iyi. Cloud 3 de ses kasmada fazlasıyla iyi. Empedans farkı da burada ortaya çıkıyor. Ayrıca konfor ve taşınabilirlik gibi artıları da mevcut.Ne konuda? Batarya konusunda da sürücü konusunda da HyperX daha iyi.
Bu dediğinizi yazılı bir kaynak ile veya dayanak ile sunabilir misiniz?
Bu dediğinizi yazılı bir kaynak ile veya dayanak ile sunabilir misiniz?
Farkında mısınız bilmiyorum ama bahsettiğimiz kulaklık Cloud III Wireless değil, Cloud III S Wireless.
Bununla birlikte, RTINGS Cloud III’ün frekans tepki tutarsızlığının daha yüksek olduğunu ve özellikle kulaklık takılış şekline bağlı olarak bazı frekanslarda performans değişebileceğini söylüyor. Nova 5'in ise ses profili Boomy bass ve tiz vurgularıyla geliyor. Fakat Cloud 3'ün ses üretim doğruluğunun biraz daha yüksek olduğu belirtilmiş. Ve her iki kulaklığı da kullanmış kişilerden okuduğum kadarıyla neredeyse hepsi Nova 5 daha iyi diyor.
Hakkında hiçbir kaynak yok neredeyse. Siz bana yazılı bir kaynak sunabilir misiniz? Normal Cloud 3'e göre daha iyi batarya süresi ve biraz daha iyi bass ve tizler eklenmiş versiyonu. Nova 5'ten iyi olduğunu kanıtlamıyor bu da.Farkında mısınız bilmiyorum ama bahsettiğimiz kulaklık Cloud III Wireless değil, Cloud III S Wireless.