Lotus

Yetkin
Yer
Georgia Martvili
Bütçem 5.000 TL'ye kadar esneyebilir. Ses kasmalık, müzikte de güzel olan kablosuz bir kulaklık arıyorum. Eğer mikrofonu yoksa uygun fiyata harici bir mikrofon ihtiyacım olabilir.

Biraz daha çıkarsanız bunu önerebilirim. Bütçesinin en iyisi.
Bu kulaklığı son zamanlarda niye bu kadar arşa çıkarıyorsunuz anlamadım. Cloud III S Wireless ile aynı fiyattalar ve Cloud III S Wireless ondan daha iyi.

Bu dediğinizi yazılı bir kaynak ile veya dayanak ile sunabilir misiniz?

Bununla birlikte, RTINGS Cloud III’ün frekans tepki tutarsızlığının daha yüksek olduğunu ve özellikle kulaklık takılış şekline bağlı olarak bazı frekanslarda performans değişebileceğini söylüyor. Nova 5'in ise ses profili Boomy bass ve tiz vurgularıyla geliyor. Fakat Cloud 3'ün ses üretim doğruluğunun biraz daha yüksek olduğu belirtilmiş. Ve her iki kulaklığı da kullanmış kişilerden okuduğum kadarıyla neredeyse hepsi Nova 5 daha iyi diyor.

Bununla birlikte, RTINGS Cloud III’ün frekans tepki tutarsızlığının daha yüksek olduğunu ve özellikle kulaklık takılış şekline bağlı olarak bazı frekanslarda performans değişebileceğini söylüyor. Nova 5'in ise ses profili Boomy bass ve tiz vurgularıyla geliyor. Fakat Cloud 3'ün ses üretim doğruluğunun biraz daha yüksek olduğu belirtilmiş. Ve her iki kulaklığı da kullanmış kişilerden okuduğum kadarıyla neredeyse hepsi Nova 5 daha iyi diyor.
Farkında mısınız bilmiyorum ama bahsettiğimiz kulaklık Cloud III Wireless değil, Cloud III S Wireless.

Farkında mısınız bilmiyorum ama bahsettiğimiz kulaklık Cloud III Wireless değil, Cloud III S Wireless.
Hakkında hiçbir kaynak yok neredeyse. Siz bana yazılı bir kaynak sunabilir misiniz? Normal Cloud 3'e göre daha iyi batarya süresi ve biraz daha iyi bass ve tizler eklenmiş versiyonu. Nova 5'ten iyi olduğunu kanıtlamıyor bu da.