Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 5.000 TL
demjr
Becerikli
Hocam high power performance 850w psu mu daha iyi yoksa sizin attığınız mı?
Revolution bir tık daha yukarda tier list'te. Hatta ben de bunun üzerine konu açmıştım dün.Hocam high power performance 850w psu mu daha iyi yoksa sizin attığınız mı?
Konu 'Enermax Revolution III vs High Power FS' https://techolay.net/sosyal/konu/enermax-revolution-iii-vs-high-power-fs.191445/
demjr
Becerikli
Hocam bende high power performance 850w psu var. Sizce onu satıp enermax alayim mi?Revolution bir tık daha yukarda tier list'te. Hatta ben de bunun üzerine konu açmıştım dün.
Konu 'Enermax Revolution III vs High Power FS' https://techolay.net/sosyal/konu/enermax-revolution-iii-vs-high-power-fs.191445/
348375
Becerikli
Gereği yok elindeki PSU B+ seviyesinde.Hocam bende high power performance 850w psu var. Sizce onu satıp enermax alayim mi?
Tam modüler gereksimi duyuyorsan değişikliğe gidilebilir fakat şahsen gereksiz buluyorum böyle bir değişikliği.
demjr
Becerikli
Hocam enermax -A tier diye biliyorum. Aralarında modüler olması haricinde ufak tefek farklar varsa geçmeyebilirim.Gereği yok elindeki PSU B+ seviyesinde.
Tam modüler gereksimi duyuyorsan değişikliğe gidilebilir fakat şahsen gereksiz buluyorum böyle bir değişikliği.
Kayda değer bir fark yok mu yani?
348375
Becerikli
A- seviyesinde evet sorun olmaz diyorsan geçebilirsin bence uğraşmaya değmez, tam modüler olması dışında farkları var diye biliyorum.Hocam enermax -A tier diye biliyorum. Aralarında modüler olması haricinde ufak tefek farklar varsa geçmeyebilirim.
demjr
Becerikli
Hocam kararsızım doğrusu psu konusunda. Biliyorsunuz iyi bir psu lazım her sistem için. Eğer high power performance bir sıkıntı yaratmaz diyorsanız onunla devam ederim yani. Ben sadece enermax daha iyi olduğu için geçiş yapmak istedim.A- seviyesinde evet sorun olmaz diyorsan geçebilirsin bence uğraşmaya değmez, tam modüler olması dışında farkları mevcut tabii ki.
Yeni mesajlar
-
-
Elektronik ASUS TUF GAMING 850W güç kaynağı sepette 6.476 TL!
- Prof. Dr. Abuzer Kömürcü
-