Hız olarak elbette var, ne için kullanacaksiniz diski?Heatsink modeli ile pro arasında çok fark var mı peki?
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 5000
İdefixte kullandığım tek kredi kartına taksit seçeneği yok. N11'de 6K'den satılıyor. Değer mi sizce DRAM için? G3 modeli var yorumlarda herkes memnun kalmış.
Soğutuculu modeli alıp soğutucusunu sökebilirsiniz.
AWOLNATION
Çalışkan
Hız olarak elbette var, ne için kullanacaksiniz diski?
Oyun oynayacağım ve depolama amaçlı kullanacağım. Sürekli okuma yazdırma yaptırmamı gerektirecek bir şey yapmıyorum açıkçası.
Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun oynayacağım ve depolama amaçlı kullanacağım. Sürekli okuma yazdırma yaptırmamı gerektirecek bir şey yapmıyorum açıkçası.
İşletim sistemi kuracak misiniz?
Ana disk olarak kullanılacaksa Exceria Pro için değer.
AWOLNATION
Çalışkan
Evet kuracağım hocam. Tek disk olacak ilk başta.
Heatsink modeli ile PRO arasında ki yaklaşık 1300 TL'lik fark değer mi peki? Gerçekten faydalı olacaksa onu zorlar alırım arkadaşlar.Soğutuculu modeli alıp soğutucusunu sökebilirsiniz.
Heatsink modeli ile Pro arasında ki yaklaşık 1300 TL'lik fark değer mi peki? Gerçekten faydalı olacaksa onu zorlar alırım arkadaşlar.
Normal kulanımda hiçbir fark hissetmezsiniz.
N11'de 5.900 TL Pro olan, Heatsink ise 5.300 TL. Fiyat farkı 600 değil mi?Evet kuracağım hocam. Tek disk olacak ilk başta.
Heatsink modeli ile PRO arasında ki yaklaşık 1300 TL'lik fark değer mi peki? Gerçekten faydalı olacaksa onu zorlar alırım arkadaşlar.
Evet kuracağım hocam. Tek disk olacak ilk başta.
Heatsink modeli ile Pro arasında ki yaklaşık 1300 TL'lik fark değer mi peki? Gerçekten faydalı olacaksa onu zorlar alırım arkadaşlar.
Arada 1300 değil 170 fark var. 170 liralık fark değer. İleride bu hızlar yeter yetmemez gibi bir yorum yapamam ama geleceğe yönelik yüksek modelini alın.
AWOLNATION
Çalışkan
Hepsiburada üzerinden bakıyordum fark orada o kadar. N11'den de 3 taksitli olarak satın alabiliyorum. Muhtemelen oradan satın alacağım hocam.N11'de 5.900 TL Pro olan, Heatsink ise 5.300 TL. Fiyat farkı 600 değil mi?
Taksit seçeneği yok hocam burada maalesefArada 1300 değil 170 fark var. 170 liralık fark değer. İleride bu hızlar yeter yetmemez gibi bir yorum yapamam ama geleceğe yönelik yüksek modelini alın.
Yeni konular
-
-
Elektronik Colorful CVN X870 Ark Frozen Wi-Fi V14 - 10.999 TL
- Niccolo Machiavelli
-
-
-