Yer
Trabzon
İyi Sosyaller. Eylül ayında kablosuz çevre ekipmanlarına geçmek istiyorum. Klavyeyi Furycube F75 olarak düşünüyorum. Mouse için 5.000 TL'ye kadar bütçe ayırabilirim. Eğer 5.000 TL üstünde kesin bunu almalısın dediğiniz mouse'ları da değerlendirebilirim. Aklımda ATK Dragonfly A9 Ultra var. Sizlerin de önerisini bekliyorum.

İyi Sosyaller. Eylül ayında kablosuz çevre ekipmanlarına geçmek istiyorum. Klavyeyi Furycube F75 olarak düşünüyorum. Mouse için 5.000 TL'ye kadar bütçe ayırabilirim. Eğer 5.000 TL üstünde kesin bunu almalısın dediğiniz mouse'ları da değerlendirebilirim. Aklımda ATK Dragonfly A9 Ultra var. Sizlerin de önerisini bekliyorum.

Çıkabilirseniz çok iyi olur.

Bütçeniz dahilinde ayrıyetten Lamzu İNCA ve MAYA X modellerinede bakabilirsiniz.

Tutuş şeklinizi yazarsanız daha net önerilerde bulunabiliriz.

Çok anlamıyorum fakat şekillere baktığımda palm grıp diyebilirim.
Pwnage elinize batma yapabilir. Palm tuttuğunuz için. Alışması zaman alır.

• ATK Dragonfly A9 Ultra
  • Lamzu Maya X
  • Lamzu INCA

Seçeneklerini değerlendirebilirsiniz. Bütçenizi zorlamamak amacıyla A9 Ultra alabilirsiniz. Performansı tatmin eder.

Pwnage elinize batma yapabilir. Palm tuttuğunuz için. Alışması zaman alır.

• ATK Dragonfly A9 Ultra
  • Lamzu Maya X
  • Lamzu Inca

Seçeneklerini değerlendirebilirsiniz. Bütçenizi zorlamamak amacıyla A9 Ultra alabilirsiniz. Performansı tatmin eder.

Hocam WLmouse Beast X Max için düşünceniz nedir? Arkadaşım 0 alacağına 2. el Beast al dedi. Delikli olduğu için aklım biraz karışık tozlanır mı vesaire?

Tozlanma çok büyük bir problem değil de deliklerin aşırı büyük olması elinizi rahatsız edebilir.

Onun yerine şuna bakın derim; https://wraithesports.com/products/pwnage-trinity-cf-wireless-mouse

Delikli mouse'lara çok sıcak bakamıyorum. 3950ULTRA ile 3950HS ya da 3950 arasında hissedilir bir performans farkı var mıdır? Yani ATK Ultra 3500 iken buna 6K vermek mantıklı olur mu?

İlle de ATK istediğimden değil bu sensör muhabbetlerini de anlamaya çalışıyorum.

Delikli mouse'lara çok sıcak bakamıyorum. 3950ULTRA ile 3950HS ya da 3950 arasında hissedilir bir performans farkı var mıdır? Yani ATK Ultra 3500 iken buna 6K vermek mantıklı olur mu?

İlle de ATK istediğimden değil bu sensör muhabbetlerini de anlamaya çalışıyorum.
Sadece sensör olarak bakarsak tabikide hayır.

F/P bir mouse istiyorsanız; https://wraithesports.com/products/atk-dragonfly-a9-wireless-mouse?variant=49240008622273

En mantıklı seçimlerden biridir kendisi.

Aradaki fiyat farkı yazılımdan, içerikten, malzemeden vs. kaynaklanıyor.

Peki aralarında neden bu kadar fark var. Yani iskelet ve marka farkından dolayı mı?
Genel olarak evet.
Sadece sensör olarak bakarsak tabikide hayır.

F/P bir mouse istiyorsanız; https://wraithesports.com/products/atk-dragonfly-a9-wireless-mouse?variant=49240008622273

En mantıklı seçimlerden biridir kendisi.

Aradaki fiyat farkı yazılımdan, içerikten, malzemeden vs. kaynaklanıyor.
Temel sebepler bunlar diyebiliriz.