5.000 TL'ye kadar fare önerisi

Ergo seviyorsanız Terra, ZPW gibi modellere yönelebilirsiniz dediğim gibi.

Hocam şu an Gladius 3 kablolu kullanıyorum. Tipi anladığım kadarı ile ergo duruyor. Tutuşundan memnunum bir sorunum yok. Yine ergo serisinden devam etmeyi düşünüyorum. Bütçem varken de kaliteli bir şey alayım dedim. ZPW'ye baktım ama tipi pek hoşuma gitmedi terra daha bir hoşuma gitti. GPX2 DeX 4.5k 5K civarında olsaydı onu tercih edecektim ama 6K bandında bana gereksiz gibi geldi.

Evet, kullandiginiz fare ergo.

@Spartan deneyimlerini paylaşırsa çok memnun olurum vallahi .

Terra Pro alabilirsin. Bana kalırsa Top 5 ergo fare arasına oynar bir ürün. Kaplaması GPX'e benziyor ama daha kaliteli. Sararma veya dökülme yapacağını sanmıyorum sadece eldeki hissiyat bakımından benziyor. Shape G703 ele tam oturuyor denemek için almıştım ama favori shape ürünlerimden biri oldu. Gerisi neredeyse diğer fareler ile aynı - bir yönü yok. Build kalitesi iyi, clickleri sorunsuz, scroll yumuşak ve kademeli.

Benim özellikle ekstra beğendiğim skatez yapısıydı. Ball peteği diye bir skatez yapısına geçmişler. Ya da ona benzer. Düz skatez üzerine ufak ufak çıkıntılar var bu özellikle hızlı padlerde bile hem rahat kaymasını hem de harika bir kontrol ve mouse pad tutuşu sağlıyor. Ben normalde çoğu markanın skatezi ile rahat edemem ama. En rahat gelen skatez benim için şimdiye kadar Terra Pro skatezi olmuştu.

Bu yorumunuz ciddi anlamda Terra almamda büyük rol oynadı çok teşekkür ediyorum. Ayın onunda klavye ve mouse kesin olarak belli alınacak sırada kulaklık kaldı onu da belirledim mi tamamdır.

Hocam mouse geldi fakat ne yaparsam yapayım bir türlü dongle ile eşleştiremedim bunu siz nasıl yaptınız?

Son düzenleme:
Uygulaması var masaüstü oradan yapabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…