5.000 TL'ye kadar fare önerisi

Uygulaması var masaüstü oradan yapabilirsin.

Web üzerinden görmedi masaüstü Driver'ını indirince gördü hocam hallettim sağ olasın. Ancak bugün ilk sorunumu yaşadım . Takılmalar oluyordu 3 Click'e aynı anda basıp sıfırlayınca düzeldi anlayamadım. Bir de şarjı çok hızlı gidiyor gibi geldi bana sizde de öyle mi %100'den 4 saatte %75'e düştü doğal mı?

4000-8000Hz'de kullanıyorsan normal. Ayrıca 1-2 defa şarj ettiğin zaman oturur tam olarak bataryanın performansı. Hz arttıkça aynı oranda batarya süresi kısalır. 4000Hz kullanımda genelde 3 gün civarı gidiyor. Onun dışında takılma yüksek Hz kaynaklı da olabilir. Bazı oyun motorları yüksek Hz desteklemiyor. Özellikle Unreal Engine oyunlarında Fortnite - Marvels Rivals ve Dead By Daylight gibi oyunlarda 2000Hz üstü takılmalara yol açar. Valorant için oyun içerisinde buna özel bir ayar var ama adını hatırlamıyorum Valorant oynamadığım için.

Yok hocam aynı durumu yaşıyorum şu an. 2000 Hz de kullanıyorum. Masaüstünde dahi sağa sola girken ara ara takılıyor mouse. Dediğim gibi az önce 3 Click yaptım 1 saat kadar düzeldi Rainbow girdim 2. oyunu oynarken 3. rount da yine takılmalar başladı. Acaba üründemi bir sıkıntı var.

Durum 1000 Hz'de de aynı.

Dün ilk takıp 2 3 saat kullandım herhangi bir sorun yoktu. Bugün olmaya başladı.

O kadarı hakkında ben de bir şey diyemem. Sana gelen üründe sıkıntı olabilir.

O kadarı hakkında ben de bir şey diyemem. Sana gelen üründe sıkıntı olabilir.

Vallahi bilmiyorum ama sürekli salilesik bağlantı gecikmesi oluyor. Dediğim gibi dün akşam bir sorun yoktu. Belki mouse pad ile alakalı dedim defter üzerinde denedim aynı Hz düşürdüm aynı DPI düşürdüm aynı Dongle'a bağladım aynı Dongle'a bağlamadım aynı kablolu takınca bir sorun yok ama kablosuzu kullanılmıyor. buradan bir de siz inceleyin az çok anlarsınız zaten.

USB 3.1 3.0 2.0 hepsini denedim sorun hep aynı bir değişiklik yok. Sadece dediğim gibi kabloluda bir sorun yok.

Dongle masa üzerinde mi ? Eğer masanın altında falan bıraktıysan olabilir. Onun dışında mouse'a yakın modem gibi cihazlar da sinyal karmaşasına neden olabilir.

Gördüğüm kadarıyla dongle masanın üzerinde ama hemen yanında modem var. Soruna muhtemelen modem yol açıyor. Mümkünse modemi uzak bir yere koyup o şekilde deneyin çünkü modem tarzı cihazlar tüm kablosuz PC ekipmanlarının sinyallerini - yönde etkiler.

Anladım ama sorunu tam olarak anlayamadım kablosuz kullanamayacağım diye düşününce kablolu bağladım birkaç saat öyle kullandım. Birkaç saat önce çıkardım denemek için düzelmiş anlayamadım bir türlü ama dediğinizi yapacağım. Ayrıca şarj sorunu da düzelmiş gibi yaklaşık 2 3 saattir kablosuz kullanıyorum hala %95 sanırım tam senkronize için belli bir süre kablolu kullanmalıydım .

Yazılımlar da bazen tam senkronize çalışmayabiliyor. Monitörünüzün arkasında USB-A girişi varsa geceleri bile şarja takmak için kablo bağlayıp kullansanız şarj edersiniz.

Yazılımlar da bazen tam senkronize çalışmayabiliyor. Monitörünüzün arkasında USB-A girişi varsa geceleri bile şarja takmak için kablo bağlayıp kullansanız şarj edersiniz.
Dediğim gibi ayrıca modem sinyali engellediği için muhtemelen sorun yaşıyorsun. Modemi uzak bir yere taşırsan sorun ortadan kalkacaktır.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…