Bütçe
5.000 TL

esmoce

Çalışkan
FPS oyunları oynayan birisiyim ve günlük hayatımda da bolca müzik dinliyorum. Tavsiye edebileceğiniz IEM kulaklık modelleri nelerdir? Aklımda olan kulaklık modelleri simgot EW300, EG280, EA500lm, 7Hz sonus, kefine klean, kefine delci.

FPS oyunları oynayan birisiyim ve günlük hayatımda da bolca müzik dinliyorum. Tavsiye edebileceğiniz IEM kulaklık modelleri nelerdir? Aklımda olan kulaklık modelleri simgot EW300, EG280, EA500lm, 7Hz sonus, kefine klean, kefine delci.
Simgot EA500LM'in stoga girmesini bekle. Eger telefonda kullanacaksan Simgot EG280 modelinde Type-C ses karti cikiyor. O zaman o daha, mantikli olur.

Peki alternatif 2. ve 3. seçenekleri söyleyebilir misin arasında ne gibi farklar var vs. çünkü stoka girmesi uzun sürme durumuna karşı alternatifimin olması iyi olur.

Peki alternatif 2. ve 3. seçenekleri söyleyebilir misin arasında ne gibi farklar var vs. çünkü stoka girmesi uzun sürme durumuna karşı alternatifimin olması iyi olur.
Butce 2.5K bandina duserse EW200 olabilir. Kendim onu kullaniyorum zaten. Daha cok Rock/Metal tarzi dinliyorsan Dunu Titan S2 alabileceginim en iyilerinden. Aksesuar olarakta Simgot'dan iyidir. Fakat genel ses kalitesi olarak Rock muzik haric Simgot daha iyidir.

Yani bütçe olarak sıkıntım yok 5 bine kadar çıkarım her türlü, benim için önemli olan FPS oyunlarında sağlam bir performans alabilmem.

Evet FPS oyunu öncelik fakat burada müzikal olarak da çok fazla ödün vermek istemiyorum. EA500lm EG280'e göre FPS anlamında çok fark var ise EG280 tercih ederim ama aralarında çok bir fark yok ise EA500lm gibi düşünüyorum.

Evet FPS oyunu öncelik fakat burada müzikal olarak da çok fazla ödün vermek istemiyorum. EA500lm EG280'e göre FPS anlamında çok fark var ise EG280 tercih ederim ama aralarında çok bir fark yok ise EA500lm gibi düşünüyorum.
Fark var. EA500LM'i oyun icin gelistirmedi Simgot. EG280 saf oyun icin uretildi. Fakat muzikal anlamda da iyi. Uzmez.