5.000 TL'ye kadar kablolu kulaklık tavsiyesi

Bütçe
5.000 TL

EmirEffect

Çalışkan
Rahat bir kulaklık istiyorum, çoğunlukla hikayeli oyun oynarım. Ses yüksekliğine önem veririm ama rekabetçi oyun oynadığımda da ses net olsun istiyorum. Bu iki modelden birisi tercih edilir mi? Beni mutlu eder mi?

LOGITECH G Pro X SE kablolu vs HYPERX Cloud III Kablolu

Bu bütçede C3S daha iyi olur. Sık sık fiyatı düşüyor. Beklemek istemezseniz @michaelscofield uyguna satıyordu en son.

Fifine H19 önerebilirim. Open back bir kulaklık bu arada.

Kablolu alacaksanız Fifine H19, H16, H9 modellerini öneririm. H19 modeli open back sorun etmezseniz güzel, bir de kendisi kumaş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim önerim bizzat budur. Cloud 2 ve Machekine GX30 kullandım ikiside yakın bile değildi.

Bu bütçede IEM almak en mantıklı seçim olur.
Cloud III kablolu Cloud III S'e kıyasla kötü bir kulaklık. 2-3k bandındaki iemler de cloud iii s'ten iyi. kablolu kulaküstü alınaca ise, 10 bin civarındaki modellerden itibaren tercih edilebilir. aşağısındakiler mantıklı değil.

Bu bütçede C3S daha iyi olur. Sık sık fiyatı düşüyor. Beklemek istemezseniz @michaelscofield uyguna satıyordu en son.
Şu anki bütçe biraz üst sınır gibi çünkü eğer arttırabilseydim Rog Pelta düşünüyordum, bütçem çıkmadığı için kablolu bir model bakıyorum. Bir de ek olarak perşembe günü Kıbrısa misafirim gelecek kulaklığı ondan isteyeceğim ama maalesef kargo bekleyecek sürem kalmadı mağazadan alabileceğim bir model bakıyorum.
Hocam bu kulaklıklara çok özeniyorum fakat kulakiçi modellerle hayatım boyunca hiç rahat edemedim. En son airpods 4 denedim o bir tık iyi geldi ancak yine de kulaktan kayma sorunu yaşadım.
Maalesef kulakiçi kullanamıyorum, kulak yapım uygun değil sanırım.

Şimdi baktım MediaMarktta Cloud 3s parasına Rog Pelta varmış ama mağazada yok, sipariş versem kargosu yetişmeyecek

Bunlar kancalı, üstten takılıyor düşme sorunu yok.

Bir ara İncehesap üzerinden kampanya ile 4400 gibi bir fiyata düşmüştü o kampanyayı kaçırmasaydınız güzeldi.

Bunlar kulağın üstünden geliyor hocam nasıl düşebilir ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…