Bütçe
5.000 TL
Başlıktaki iki kulaklık arasında kaldım. Her ikisini de deneyimlemiş olan var mıdır aramızda? Varsa bir fikir verebilir mi?
Bu iki kulaklığın karşılaştırması için aşağıdaki maddeleri değerlendirebilirsiniz:

Logitech G PRO X SE​

• Ses Kalitesi: Genellikle temiz ve dengeli bir ses sunar, özellikle oyunlarda büyük avantaj sağlar.
  • Mikrofon: Ayrılabilir Blue Mic mikrofonu ile güzel ses alımı ve netlik sağlar, ancak ses kalitesinin türe bağlı olarak değişebilir.
  • Confort: Hafif tasarımı ve yumuşak hafızalı kulaklık yastıkları ile uzun süreli kullanıma uygundur.
  • Yazılım: Logitech'in G HUB yazılımı, kişisel ayarlara ve EQ değişikliklerine imkan tanır.
  • Fiyat: Kendi fiyat aralığında, genellikle rakiplerine göre pazarda rekabetçi.

HyperX Cloud 3​

• Ses Kalitesi: Geniş bir ses sahnesine sahip, baslar ve tizlerde güçlüdür. Oyun ve müzik için dengeli bir deneyim sunar.
  • Mikrofon: Çıkarılabilir mikrofona sahiptir ve ses kalitesi genellikle tatminkar olarak değerlendirilmektedir.
  • Confort: Yumuşak kulak yastıkları ve başlık tasarımı ile rahat bir fit sunar, uzun süreli kullanıma uygun.
  • Yazılım: Minimal yazılım desteği var, ancak genel olarak kullanıcı dostu.
  • Fiyat: Genellikle uygun fiyatlı olup, fiyat/performans oranı oldukça yüksektir.

Sonuç​

• Eğer oyun performansı ve kişisel ayarlanabilirlik sizin için ön planda ise Logitech G PRO X SE tercih edilebilir.
  • Eğer genel ses kalitesi ve konfor önünüzdeyse, HyperX Cloud 3 daha iyi bir seçim olabilir.

Deneyimlemiş olanlara veya ek bilgilere ulaşmak için, belirli forumlara veya kulaklıkları inceleyen kullanıcılara da danışabilirsiniz. Her iki modelin de kullanıcı yorumlarını ve incelemelerini gözden geçirmenizi öneririm.

Differences between sizes and variants.
The Logitech G PRO X gaming headset comes in One color variant: Black.

These headphones also come in two other variants. One is called the Logitech Pro VR headset for Oculus Quest 2, which is designed for use with the Oculus Quest 2 VR headset. The Pro VR come with a much shorter 1/8" trrs cable, which helps reduce the chances of something snagging the headphones and pulling them off your head. Otherwise, we expect it to perform similarly to our model.

The other variant is the Logitech G PRO X SE, which doesn't come with accessories like the carrying bag, Mobile cable, or additional velour ear pads—you only get the standard leatherette ear pads. Since we ran our tests using the leatherette ear pads, we expect the SE variant to produce similar results to those listed in this review.

If you encounter another variant of these headphones, please let us know in the comments, and we'll Update our review.

Hyperx cloud 3 s sipariş verdim arkadaşlar. G pro x ve cloud 3ü denedim, kafam cloud 3 ile rahat etti. Konfor önemli çünkü zaten elimde Razer kaira hyperspeed var ve bu kulaklık uzun kullanımda çok fazla kulak ve baş ağrısı yaptığı için kullanamıyorum. İnşallah cloud 3s mutlu eder beni. İnternette olumlu yorumu da olumsuz yorumu da çok fazla.

Hyperx cloud 3 s sipariş verdim arkadaşlar. G pro x ve cloud 3ü denedim, kafam cloud 3 ile rahat etti. Konfor önemli çünkü zaten elimde Razer kaira hyperspeed var ve bu kulaklık uzun kullanımda çok fazla kulak ve baş ağrısı yaptığı için kullanamıyorum. İnşallah cloud 3s mutlu eder beni. İnternette olumlu yorumu da olumsuz yorumu da çok fazla.
hayırlı olsun. Razer kaira hyperspeed ağır geldiyse, c3s 40g daha ağırmış, memnun olmayabilirsin.

Hayırlı olsun. Razer kaira HyperSpeed ağır geldiyse, C3s 40G daha ağırmış, memnun olmayabilirsin.

Hocam ağırlığından değil. Kafayı sıkması, kulak pedlerinin rahatsızlığı, sertliği. Kulak bölümünün küçük olması. Yani saf ağırlıktan dolayı bir konfor bozukluğu değil bu. Ha keza rting sitesinde C3 için 8.0 konfor puanı varken Razer kaira için 7.5 puan vermiş.