Merhaba arkadaşlar, aktif olarak Samsung S23 FE kullanıyorum. Telefonu değiştirmeyi düşünüyorum. Yazılımdan dolayı telefonda takılma ve kasma oluyor mu? S25 FE ile arasında gidip geliyorum fakat S25 FE'nin de Exynos işlemci olup 8 GB RAM'le gelmesi, ayrıca bataryası kafamı karıştırıyor. Sizce F8 Pro alınır mı? Cevaplarınızı bekliyorum.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 40.000 TL
- Makaleler
- 1
Cihazı ne amaçla kullanacaksınız?
- Makaleler
- 23
Bence X8 Pro Max daha iyi. Ozellikle S23 FE'den sonra batarya olarak memnun edecek bir cihaz. Kamerasi S23 FE'den kotu. Ancak yazilim olarakta HyperOS for Poco One UI'dan daha kotu. İyi yazilim beklentin varsa 40 bin TL butcede onerilerim 16e ve Xiaomi 17T oneririm.
- Makaleler
- 6
Bence X8 Pro Max daha iyi. Ozellikle S23 FE'den sonra batarya olarak memnun edecek bir cihaz. Kamerasi S23 FE'den kotu. Ancak yazilim olarak da HyperOS for POCO One UI'dan daha kotu. İyi yazilim beklentin varsa 40 bin TL butcede onerilerim 16e ve Xiaomi 17t oneririm.
Açıkçası Xiaomi isteniyorsa biraz daha çıkıp 15t Pro almasını öneririm.
- Makaleler
- 23
Evet bu da mantikli. KVK garantili olarak internetten daha ucuza bulunabilir esnaftan veya tanidik toptancidan.Açıkçası Xiaomi isteniyorsa biraz daha çıkıp 15t Pro almasını öneririm.
Asily 25
Üstün
Beklenti nedir?Merhaba arkadaşlar, aktif olarak Samsung S23 FE kullanıyorum. Telefonu değiştirmeyi düşünüyorum. Yazılımdan dolayı telefonda takılma ve kasma oluyor mu? S25 FE ile arasında gidip geliyorum fakat S25 FE'nin de Exynos işlemci olup 8 GB RAM'le gelmesi, ayrıca bataryası kafamı karıştırıyor. Sizce F8 Pro alınır mı? Cevaplarınızı bekliyorum.
Merhaba yorumlarınızı yeni gördüm. Beklentim telefonun hızlı olması, kameranın iyi olması, bataryanında 1 günü çıkarması. Telefonun uzun ömürlü olması kısacası.
Maalesef bütçem 37k civarı.Sıfır almayı düşünüyorum telefonu.Açıkçası Xiaomi isteniyorsa biraz daha çıkıp 15t Pro almasını öneririm.
Bence X8 Pro Max daha iyi. Ozellikle S23 FE'den sonra batarya olarak memnun edecek bir cihaz. Kamerasi S23 FE'den kotu. Ancak yazilim olarak da HyperOS for POCO One UI'dan daha kotu. İyi yazilim beklentin varsa 40 bin TL butcede onerilerim 16e ve Xiaomi 17t oneririm.
Maalesef bütçem 40kya çıkmıyor. POCO F8 Pro üniversitede fotoğraf çekimlerde nasıl olur? Bataryası bir günü çıkartır mı?
- Makaleler
- 23
Bataryası iyi ama fotoğraf kalitesi düşük bir cihaz.Merhaba yorumlarınızı yeni gördüm. Beklentim telefonun hızlı olması, kameranın iyi olması, bataryanında 1 günü çıkarması. Telefonun uzun ömürlü olması kısacası.
Maalesef bütçem 37k civarı.Sıfır almayı düşünüyorum telefonu.
Maalesef bütçem 40kya çıkmıyor. POCO F8 Pro üniversitede fotoğraf çekimlerde nasıl olur? Bataryası bir günü çıkartır mı?
Asily 25
Üstün
Kamerası üzer ama bataryası iyidir. S25FE'de de durum tam tersi.Merhaba yorumlarınızı yeni gördüm. Beklentim telefonun hızlı olması, kameranın iyi olması, bataryanında 1 günü çıkarması. Telefonun uzun ömürlü olması kısacası.
Maalesef bütçem 37k civarı.Sıfır almayı düşünüyorum telefonu.
Yeni konular
-
Pioneer MVH-S125UI teybe farklı model panel takınca ekran bozuk gösteriyor
- aytekinertunc
-
-
-
-
-
-
-
-