Bütçe
36.000 TL
Arayüz çok önemli bir etken değil, zira günümüzdeki Android cihazların çoğu oldukça özelleştirilebilir hâle geldi. Oyun ağırlıklı alınacaksa Poco, günlük kullanımda ise Samsung ancak Custom ROM için tercih edilecekse yurt dışı Sony.
Yurtdışından telefon getirmek anlamsız, insanın kendisini kazıklaması anlamına geliyor. Vergi durumuna bakarsan, anlayacaksın (ki Sony'lerin hepsi kazık fiyatlı şeyler). Custom ROM konusunda da Xiaomi dünya birincisi, panel koyma konusunda da.

Yurtdışından telefon getirmek anlamsız, insanın kendisini kazıklaması anlamına geliyor. Vergi durumuna bakarsan, anlayacaksın (ki Sony'lerin hepsi kazık fiyatlı şeyler). Custom ROM konusunda da Xiaomi dünya birincisi, panel koyma konusunda da.
Eğer e-Fuse devresinin devreye girmesini isterseniz Xiaomi de tercih edilebilir, ama Integrity Check ve caydırıcı bootloader kilidi açma özelliği yüzünden şahsen hiçbir Xiaomi cihaza yanaşmazdım.

Eğer e-Fuse devresinin devreye girmesini isterseniz Xiaomi de tercih edilebilir, ama Integrity Check ve caydırıcı bootloader kilidi açma özelliği yüzünden şahsen hiçbir Xiaomi cihaza yanaşmazdım.
Sürekli güncel bir Magisk modülü var Play Integrity için, çalışıyor sorunsuz. Bootloader için bekleme kısmı ve Çin saatine göre başvurmak saçma ama yapacak bir şey yok. Samsung almak mantıklı olmuyor sırf böyle diye.

Sürekli güncel bir Magisk modülü var Play Integrity için, çalışıyor sorunsuz. Bootloader için bekleme kısmı ve Çin saatine göre başvurmak saçma ama yapacak bir şey yok. Samsung almak mantıklı olmuyor sırf böyle diye.
Magisk de bir yere kadar işe yarayabilir. Artık dosya bütünlüğü doğrulamaya kadar indi olay.

Hayır, yok başka ürün. Ben aldım 2 hafta önce. Sorunu yok, HDR10+ video çekebiliyor ve HDR fotoğraf da çekebiliyor (JXL PQ yapınca mükemmel oluyor RAW (DNG) dosyasını). Ayrıca el yakmıyor GRID Autosport gibi oyunları ultrada oynarken hiç. RPCSX vs ile Gran Turismo HD oynanıyor ama sorunlu emulatör bayağı.
Soluk ekran, hızlı pil bitmesi ve aramalarda ses bozukluğu yaşadınız mı hiç? Ben de almayi düşünüyorum ancak oyunlarda fasla isinma olacaksa bu islemcinin bir anlami kalmiyor.

Soluk ekran, hızlı pil bitmesi ve aramalarda ses bozukluğu yaşadınız mı hiç? Ben de almayi düşünüyorum ancak oyunlarda fasla isinma olacaksa bu islemcinin bir anlami kalmiyor.
Hayır, hiçbiri yok bunların. Ayrıca throttle da olmuyor aşırı derecede (GT4 oynarken vs. hiçbir değişiklik olmuyor ya da takılma vs. ısınınca da). Birde parlaklık kısılıyor aşırı ısınınca ama geri 2 dakikada soğuyuyor ve düzeliyor (burn-in için tedbir).

Son düzenleme: