Pixel 10 Pro da isiniyor, 11 Pro da isiniyor. Guncel telefon cipsetlerinde flagship seviyede isinmayan yok zaten, cok guc cekiyorlar artik. Olay isininca nasil davrandigi ve throttle ederken bile korudugu performans seviyesi. 10 Pro ve 11 Pro'nun SoC'ler zaten gucsuz, ustune bir de termal sonuclari da pek iyi degil. Throttle ettiklerinde dustukleri performans seviyesi rezalet.
17 Ultra da isinir, 8 Elite Gen 5 var sonucta ancak o telefonun throttle karakteristigi iyiydi, yavas yavas belli bir frekansa iniyor ve orada kaliyordu, surekli dusup yukselmek yerine. Kaldi ki o telefon isinsa bile dustugu performans seviyesi Pixel 10 Pro ve 11 Pro'dan ileride. Ha, tabii direkt gidip 17 Ultra alin demeye calismiyorum burada...
Acikcasi karar sizin ancak kutudan bozuk ciktigi 100 km oteden bile belli olan bir S24U yuzunden fiyat/performans oraninda su anda en rezalet flagshiplerden birini satan firmanin telefonuna lazer odagiyla karar kilmazdim. Pixel serisini ben de seven biriydim ancak Pixel 6 ve 7 doneminde ''belki bu Tensor piyasaya yetisebilir'' umitlerini Pixel 8 ile Google maalesef tuketti, su anda da yagini kavuruyor.