moli

Yetkin
Yer
İzmir
Ülkemizde satılmıyor ama sarı sitede falan ilanlar görüyorum. Ondan dolayı almayı düşünüyorum çünkü artık hani eskisi kadar telefonda o kadar vakit geçirdiğimi düşünmüyorum ve yaptığım tüm işler sadece sosyal medyada gezinmek oluyor artık. Oyun falan oynamadığım için o kadar büyük, gelişmiş, hızlı şeylere ihtiyacım yok. Sadece birazcık Google Pixel'de olan sade Android arayüzünü istiyorum. Ondan dolayı da almayı düşünüyorum.

10 Pro ile 11 Pro arasında kaldım. Ama 10 Pro'nun bataryasının aşırı kötü olduğunu söylediler. O yüzden 11 Pro almayı düşünüyorum. Sizin düşüncelerinizi de merak ediyorum.

Bir neden olarak da Bootloader'ın açılması diyebilirim. Hani ileride bir şey yapmak istersem onu açıp başka şeyler yüklemek veya işte GrapheneOS çıkarsa ya da başka Custom ROM'lar olursa onları kurup deneyimlemek istiyorum, eski günlerdeki gibi. Çünkü artık hani herhangi bir mainstream amiral gemisinin Bootloader'ı açılmıyor. Samsung alıyorsun, One UI 8 üstü geldiği için açılmıyor. Xiaomi ayrı bir berbat. Çinli telefonları direkt saymıyorum zaten, hepsi kapalı. Kalan bir Nothing var, o da amiral gemisi çıkartmıyor. Bu yıl çıkmayacakmış hatta.

O yüzden bayağı kararsızım şu an. Sizin önerileriniz var mı? Onları bekliyorum.