Detaylar
Kim cevapladı?UNS 9
Çalışkan
Elimde Samsung S24 FE var, şarjı hızlı bitiyor. Bu yüzden bunu satıp POCO almak istiyorum. Sizce değer mi?
Attan inip eşeğe bile binememek demek, öyle bir hata yapma. Şarjın hızlı bitiyor ise gerekli ayarlara bak, Google birçok telementri falan gönderiyor onları kapa. Hatta bazen sıfırlamak ve temiz bir kurulum yapmak fayda sağlar.
- Makaleler
- 23
Deger derim. Ancak batarya omru lazimsa Honor 600 daha iyi olur senin icin.
Emre.py 1
Üstün
- Makaleler
- 1
Poco High-End'lerinde reklamlar mevcut mu hocam?Attan inip eşeğe bile binememek demek, öyle bir hata yapma. Şarjın hızlı bitiyor ise gerekli ayarlara bak, Google birçok telementri falan gönderiyor onları kapa. Hatta bazen sıfırlamak ve temiz bir kurulum yapmak fayda sağlar.
Xiaomi alacaksan yurtdışı olarak almak en mantıklısı. Zaten garanti durumunda kullanıcı hatası diyip para alıyorlar. En azından telefonu yüksek model almış olursun. Toplam bütçen ne kadar?Elimde Samsung S24 FE var, şarjı hızlı bitiyor. Bu yüzden bunu satıp POCO almak istiyorum. Sizce değer mi?
yurtfışı derken sim kart kukllanımı problemlı olmuyor mu onlarda telefon şebekesi kapanmıyor muXiaomi alacaksan yurtdışı olarak almak en mantıklısı. Zaten garanti durumunda kullanıcı hatası diyip para alıyorlar. En azından telefonu yüksek model almış olursun. Toplam bütçen ne kadar?
UNS 9
Çalışkan
Ben s24fe den önce x6 pro kullandım, anamı ararken reklam cıkmadığı için seviniyordum.
hangısınde reklam cıkıyor anlamadımBen s24fe den önce x6 pro kullandım, anamı ararken reklam cıkmadığı için seviniyordum.
UNS 9
Çalışkan
Poco da
Hayır, olmuyor. Server kayıt yöntemi ile IMEI'sini hallediyorlar. Eğer elinde 86 ile başlayan eski herhangi bir çift SIM kartlı Xiaomi varsa, onun IMEI'sini kullanabilirsin. Yoksa, telefonu aldığın kişi sana rastgele IMEI atabilir. O yüzden iyi satıcıdan almak önemli.yurtfışı derken sim kart kukllanımı problemlı olmuyor mu onlarda telefon şebekesi kapanmıyor mu