Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 6.000 TL
Superuser do 7
Çalışkan
- Makaleler
- 4
ROG Pelta öneririm.
Bahsettiğim bütçenin üstünde başka bir şey önerebilme şansın var mı?
v3ün normali 7k prosu ise 10knın bayağı bi üzerinde v3 normali mi daha iyidir yoksa cloud iii s mi?10k'ya kadar alınacak 2 model var. cloud iii s ve Blackshark v3/v3 pro. Bunların haricinde alacağın her kulaklık bunlardan daha kötü olacak.
v3 ile 3s hemen hemen aynı. Uzun vadede kafan rahat etsin istiyorsan hyperx tercih edebilirsin. Hem daha dayanıklı hem de garanti süreci çok iyi işliyor.v3ün normali 7k prosu ise 10knın bayağı bi üzerinde v3 normali mi daha iyidir yoksa cloud iii s mi?
3s'i bir tanıdığım kullanıyor. Arada sırada kesinti oluyor diyor araştırdığına göre modem yakın olduğu için böyle oluyormuş diyor bu doğru mu yoksa kulaklığın kronik sorunu falan mıv3 ile 3s hemen hemen aynı. Uzun vadede kafan rahat etsin istiyorsan hyperx tercih edebilirsin. Hem daha dayanıklı hem de garanti süreci çok iyi işliyor.
Kronik sorunu yok. USB güç yönetiminde sürekli açık seçilmeli. Diğer 2.4ghz sinyalleriyle karışabiliyor orası doğru ama bu çoğu wireless aygıt için yaygın bir durum. Örneğin bende type c portunda kesiliyordu, usb-a takınca çözüldü.3s'i bir tanıdığım kullanıyor. Arada sırada kesinti oluyor diyor araştırdığına göre modem yakın olduğu için böyle oluyormuş diyor bu doğru mu yoksa kulaklığın kronik sorunu falan mı
Halihazırda Razer Blackshark V2 kullanıyorum bu kulaklığın en rahatsız olduğum sorunu bir şey dinlerken dinlediğim şeyin tamamen mikrofona vurması ve karşı tarafa gitmesi. Bu sorun V3'te yok değil mi? Yoktur herhalde ama olsa övmezdinizKronik sorunu yok. USB güç yönetiminde sürekli açık seçilmeli. Diğer 2.4ghz sinyalleriyle karışabiliyor orası doğru ama bu çoğu wireless aygıt için yaygın bir durum. Örneğin bende type c portunda kesiliyordu, usb-a takınca çözüldü.
3 farklı 3s kullandım hiçbirinde böyle bir sorun olmadı, bu sorunu yaşayan da görmedim.Halihazırda Razer Blackshark V2 kullanıyorum bu kulaklığın en rahatsız olduğum sorunu bir şey dinlerken dinlediğim şeyin tamamen mikrofona vurması ve karşı tarafa gitmesi. Bu sorun V3'te yok değil mi? Yoktur herhalde ama olsa övmezdiniz
Yeni konular
-
-
-
-
Steam Plants vs Zombies oyunu neden hiç indirime girmiyor?
- herousta26
-
i5-13400F & RTX 3060 Ti sistemin ikinci el değeri nedir?
- pctoplayanadam
-
-