Yer
Trabzon
İyi Sosyaller. Eylül ayında kablosuz çevre ekipmanlarına geçmek istiyorum. Konuya klavye ile giriş yaptım daha sonrasında mouse ve kulaklık içinde konular açacağım. 5.000 TL'ye kadar bütçe ayırabilirim. Eğer 5.000 TL üstünde kesin bunu almalısın dediğiniz klavyeleri de değerlendirebilirim. Önerilerinizi bekliyorum. @Toby Fox :).

Son düzenleme:
Hocam merhaba iyi forumlar. FB gruplarında bulduğum bir arkadaştan hi75 alacağım. Alüminyum olarak alınabilecek en uygun klavyelerden, düşünürseniz arkadaşın ismini veririm konuşursunuz.

https://www.gaming.gen.tr/urun/734919/mchose-jet75-e-sport-white-topographic-u-hall-effect-kailh-magnetic-god-manyetik-switch-8k-hz-rgb-hotswap-mekanik-gaming-klavye-mc-jet75-9/ bütçenin bile altında ve W75'ten daha kaliteli ama ben olsam manyetik şart değilse mekanik alırdım doğrusu manyetikler mekanikler kadar güzel kullanım keyfi sağlamıyor ve ses açısından kötüler.

Manyetik şart değil hocam. Hangisi daha iyiyse ve F/P ürünüyse onu tercih edebilirim. Bir de sistemim siyah klavyede siyah olursa güzel olur :).