Bütçe
5.000 TL

NanoMetre

Yetkin
Merhaba arkadaşlar. Bana oyun oynarken de kullanabileceğim ama özellikle yazı ve kod yazarken yormayan, sessiz ve mümkünse hot-swap da olan ne önerirsiniz?
Önerirken önerme sebebinizi, klavyenin öne çıkan teknik kısımlarını da belirtirseniz sevinirim. Epeydir klavye bakmadığım için teknik kısmını unuttum sayılır.

Yani illa sıfır olsun diye bir derdim yok ama gece çalışırken de blue switch gibi tabiri caizse kafa ütülemese iyi olur tabi.

Buna bakabilirsiniz. Switch kalitesi olarak fiyatının en iyi tam boy klavyesi. Ses testi sitede var zaten bakabilirsiniz.

Buna bakabilirsiniz. Switch kalitesi olarak fiyatının en iyi tam boy klavyesi. Ses testi sitede var zaten bakabilirsiniz.
Bunun switch red mi? Blue mu? Pek yazmıyor. Switch sesi koymuşlar ama öyle pek anlaşılmıyor malum volume göre değişiyor. Bir de yazılım desteği hakkında bir fikriniz var mı?

Bunun switch red mi? Blue mu? Pek yazmıyor. Switch sesi koymuşlar ama öyle pek anlaşılmıyor malum volume göre değişiyor.

Red veya Blue değil hocam HMX'in kendi Platinum Switch'i. Sesi blue kadar çok değil daha çok brown gibi.

1784920675817.webp

Tipide böyle.

Burada da var ses testi bakabilirsiniz.

Bir de yazılım desteği hakkında bir fikriniz var mı?

OEM driver kullanıyor. Mekanik için yazılım bence çok gerekli değil ama yeterli driverları var Furycube'un.

Red veya Blue değil hocam HMX'in kendi Platinum Switch'i. Sesi blue kadar çok değil daha çok brown gibi.
F/P olarak iyi duruyor. Ses için de videoda gösterdiği üzere ses kesiciler de koymuşlar.
OEM driver kullanıyor. Mekanik için yazılım bence çok gerekli değil ama yeterli driverları var Furycube'un.
Orası bir yerde öyle de makro ve tuş atamaları açısından sonradan sorun çıkarma ihtimali karşın söyledim onu.

Keychron V6 Max bütçenin çok üstü. Esasen aklımda o vardı ama o parayı da klavyeye veresim yok açıkçası.

EPOMAKER'dan çok emin değilim alüminyum kasa ve iç yazılım dışında bir artısı yok gibi. Ses için bilginiz var mı?

Son düzenleme: