Merhaba aklımda 3 adet mouse var. Mouse şeklini palm olarak kullanıyorum. Sanırım ogm Pro modellerinde raesha optic Switch kullanılıyormuş. Diğerlerinde Huano Switch. Sizce hangisini tercih etmeliyim? Raesha optic Switch'in kronik bir problemi mevcut mudur? Rahatlıkla tercih edilebilir mi? Öneri ve modeller hakkında yorumlarınızı bekliyorum.
Detaylar
Kim cevapladı?Bunlara da bakabilirsiniz.
Raesha optik switchler ne iyi ne kötü, bir kusurunu görmedim ancak bir Omron optik değil.
Shock Blast
Uzman
Maya x al.Merhaba aklımda 3 adet mouse var. Mouse şeklini palm olarak kullanıyorum. Sanırım ogm Pro modellerinde raesha optic Switch kullanılıyormuş. Diğerlerinde Huano Switch. Sizce hangisini tercih etmeliyim? Raesha optic Switch'in kronik bir problemi mevcut mudur? Rahatlıkla tercih edilebilir mi? Öneri ve modeller hakkında yorumlarınızı bekliyorum.
Mouse tercih ederken optik Switch mi manyetik Switch mi tercih edilmelidir? Raesha için inceleme videosu vs bulamadım zaten. Ekstra olarak 17*8 el ölçülerim mevcut. Şu an DeathAdder Essential modelini kullanıyorum. Aşağıdaki modeli palm olarak kullanabilir miyim?