Bütçe
5.000 TL

Fatih8017

Çalışkan
İşlemcim Ryzen 7 9700X. 240mm, 5000TL'yi aşmayacak bir biçimde sıvı soğutucu arıyorum. Şu an aklımda olan: Lian Li Galahad II Trinity 240mm
Kasam MSI MAG Force 100R, bundan dolayı 360mm radyatör desteklemiyor.
280 mm konusunda ise MSI'ın kendi sitesinde desteği yok ancak 2-3 yabancı forumda takan olmuş.
Fikrinizi belirtirseniz sevinirim. (Kule soğutucu alma niyetim yok.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Arctic 360 kullanıyorum ve Phanteks T30 fan taktım ona rağmen sıcaklıklarımdan memnun değilim. 240 versiyonundan 360'a yükselttim çok ufak sıcaklık farkı oldu. Orta - üst seviye bir hava soğutma tercihiniz daha güzel sonuç verir gibi. İlla sıvı soğutma istiyorsanız Arctic markası AMD işlemciler için testlerde ve inceleme kanallarında en çok önerilen bir soğutma çözümü.

Arctic 360 kullanıyorum ve Phanteks T30 fan taktım ona rağmen sıcaklıklarımdan memnun değilim. 240 versiyonundan 360'a yükselttim çok ufak sıcaklık farkı oldu. Orta - üst seviye bir hava soğutma tercihiniz daha güzel sonuç verir gibi. İlla sıvı soğutma istiyorsanız Arctic markası AMD işlemciler için testlerde ve inceleme kanallarında en çok önerilen bir soğutma çözümü.

Sıcaklık değerleri kaç derece oluyor? Benim şahsen 83'e kadar (oyunlarda) töleransım var.

Sıcaklık değerleri kaç derece oluyor? Benim şahsen 83'e kadar (oyunlarda) töleransım var.

Bu sıcaklıklar sizin için sorun değilse alabilirsiniz. Ben 70 dereceleri görüyorum oyunlarda fakat ses şikayetim var ondan ziyade Phanteks T30 Fanlar takılı. 6 adet fan mevcut ve sıvı soğutmadan daha pahalıya geldiler. Bu sıcaklarda sizin dereceniz daha da yüksek olabilir.