Eski GMK67 klavye kitimin arka kısmı, monitörün ayağına ufak çarpmasıyla hasar almıştı. O gün bu gündür plastik klavyelere karşı antipatiğimKlavyeye vuracak kadar rage atanlar için evet mejbur metal olması gerek. (O da yetersiz gelir. Gamepower'lardaki teneke)
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 5.000 TL
Telefonunu Çıkra
Başarılı
- Makaleler
- 10
Monitörün markası Volvo muEski GMK67 klavye kitimin arka kısmı monitörün ayağına ufak çarpmayla hasar almıştı. O gün bu gündür plastik klavyelere karşı antipatiğim![]()
Aula F99 bayağı F/P ama. 8000 mAh batarya da cabası.
johan liebert
Becerikli
Akko klavyeler de genel olarak PCB sorunu var kendim de M1 V5 vardı iade ettim PCB sorunu için bazen harfler basmıyordu klavye kafayı yiyordu 2. haftadan sorunlar başlamıştı bende zaten 3000 serisi direkt olarak PCB kronik sorunlu 5000 serisini bilmiyorum alınacak risk değil bence ucuz ürünler değil sonuçta.Klavyeye vuracak kadar rage atanlar için evet mejbur metal olması gerek. (o da yetersiz gelir. Gamepower lardaki teneke)
İtelemeyi deneyeceğim.
Peki bahsettiğim diğer klavyeler hakkında ne düşünüyorsunuz? Özellikle Akko 5108 Plus için?
Son düzenleyen: Moderatör:
@johan liebert, 3000 serisinde ciddi bir kronik PCB ve bağlantı sıkıntısı var zaten. 5000 serisinde kronik bir sıkıntı yok, yaşayan var ise üretimsel problemden dolayı yaşamıştır.
johan liebert
Becerikli
Evet ama dediğim gibi M1 v5'te de sıkıntı yaşadım daha 2. haftadan hem de değişim de istemedim iade istedim direkt.@johan liebert, 3000 serisinde ciddi bir kronik PCB ve bağlantı sıkıntısı var zaten. 5000 serisinde kronik bir sıkıntı yok, yaşayan var ise üretimsel problemden dolayı yaşamıştır.
@johan liebert, olabiliyor. Wooting'de de sıkıntı yaşayan oluyor. Üretimsel hata olabilir.
johan liebert
Becerikli
@johan liebert, olabiliyor. Wooting'de de sıkıntı yaşayan oluyor. Üretimsel hata olabilir.
Olabilir tabii orası ayrı ama bu sorunun Akko'da yaşanma olasılığı da daha fazla o da aşikar.
Telefonunu Çıkra
Başarılı
- Makaleler
- 10
Hocam arkadaş Apex 5 için 2. elden donör parça bulacakmış. Konu kapandı gibi şimdi asıl sorun şu... Ben bu klavyeye nikahı basacam galiba
Ajazz ak992 ile mutluyum ona rağmen bu klavyeye yukseliyorum imdat.
Herhalde bu fiyatlara bundan iyisi yoktur değil mi?
johan liebert
Becerikli
Hocam arkadaş Apex 5 için 2. elden donör parça bulacakmış. Konu kapandı gibi şimdi asıl sorun şu... Ben bu klavyeye nikahı basacağım galibakonu ne ara bana kadar geldi anlamadım.
Ajazz AK992 ile mutluyum ona rağmen bu klavyeye yukseliyorum imdat.
Herhalde bu fiyatlara bundan iyisi yoktur değil mi?
Hayır hocam pek mümkün değil.