Telefonunu Çıkra
Başarılı
- Makaleler
- 10
Güncelleme:
Arkadaş Apex 5 için donör buldu ve onunla onaracak. Orası halloldu.
Güncelleme sebebim kendim ile alakalı.
Şu an önerdiğiniz Galaxy100 ile bunları yazıyorum ve maalesef iade edeceğim.
Klavyenin sesi, dokusu, malzeme kalitesi inanılmaz iyi dediğiniz kadar var ancak en nefret ettiğim sorunu da yanında getirdi.
Tuşlar arası mesafe inanılmaz dar. Benim emektar Ajazz AK992'den daha dar ve ben metin yazan birisiyim. Bu da zibil tane yazım hatasına davet oluyor. İki tuşlun tam arasında denk geliyor.
Spoiler'li kısımda sorunu daha iyi anlamanız için hiç yazım-imla toparlamasına kalkışmadan yazdığım hali var.
Öneriniz için teşekkürler. Hevesim kursağımda kalsa da iyi bir klavyenin nasıl bir şey olduğunu görmüş oldum.
Şu an önerdiğiğniz galaxty 100 ile bunları yaızoyurm ve maalesef iade edeceğğim.
Klavyenin sesi, dokusu, malzeme kalitesi inanılmaz iyi ancak en nefret ettiğim sorunu da yanında getirdi.
TYuşlar arası mesafe inanılmaz dar. Benim emektar Ajazz AK992'den daha dar ve ben metyin yazan birsiiyuim. Bu da zibil tane yazım hatasına davet oluyor. İki tuşlun yam arasında denk geliyor.
Klavyenin sesi, dokusu, malzeme kalitesi inanılmaz iyi ancak en nefret ettiğim sorunu da yanında getirdi.
TYuşlar arası mesafe inanılmaz dar. Benim emektar Ajazz AK992'den daha dar ve ben metyin yazan birsiiyuim. Bu da zibil tane yazım hatasına davet oluyor. İki tuşlun yam arasında denk geliyor.
Son düzenleyen: Moderatör: