Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 5.000 TL
Canepe
Uzman
Esnaf gibi görünüyorsunuz, telefoncu bir esnafa gidip bütçe belirtin. Temiz bir ikinci el Samsung A05 veya A15 bulabilirsiniz o fiyata.
- Makaleler
- 6
Merhaba arkadaşlar. Dükkanda iş için kullanacağım. Google maps ile WhatsApp uygulamalarında sorun çıkarmasın benim için yeterli. Ne önerirsiniz?
2.el giriş-orta segment telefonlar bakın ya da bütçeyi artırıp sıfır giriş segment telefon alın.
2.el bakar mısınız?Merhaba arkadaşlar. Dükkanda iş için kullanacağım. Google Maps ile WhatsApp uygulamalarında sorun çıkarmasın benim için yeterli. Ne önerirsiniz?
Mithras
Başarılı
Esnaf gibi görünüyorsunuz, telefoncu bir esnafa gidip bütçe belirtin. Temiz bir ikinci el Samsung A05 veya A15 bulabilirsiniz o fiyata.
Evet dostum dediğin mantıklı ben de bir baktım 5000'e hiç telefon kalmamış bütçeyi arttırabilirim ama telefoncuya gidip bir bakacağım ama tek amacım WhatsApp'tan gelen siparişi alıp benim ya da çalışan arkadaşların Google map ile götürmesi siparişi.
2.el giriş-orta segment telefonlar bakın ya da bütçeyi artırıp sıfır giriş segment telefon alın.
Önerdiğin model var mı?
- Makaleler
- 6
Eski orta segment Samsung telefonlar a3X, a5X ve a7X serisi.
Ya da en basitinden A06 almak.
Telefoncuya gidip sorabilirsin.
Mithras
Başarılı
Eski orta segment Samsung telefonlar a3X, a5X ve a7X serisi.
Ya da en basitinden A06 almak.
Telefoncuya gidip sorabilirsin.
Tamamdır iyi oldu önermen, dostum ne kadar tanıdığım telefoncu olduysa hepsi çakal
- Makaleler
- 6
Tamamdır iyi oldu önermen, dostum ne kadar tanıdığım telefoncu olduysa hepsi çakalyani bildiğim için model sordum sizlere teşekkür ederim.
Yani telefonculara güven yoksa biraz bütçe artırıp 7K ya A06 vs alın.
Tanıdıklara güven olmaz zaten. Sizi de tanımayan sizin de tanımadığınız telefoncuya gidin.
Yeni konular
-
Sisteme GTX 1660 Super takınca ekran donma ve BIOS'a atma sorunu
- Murathan_2311
-
-
-
-
-
-
Yeni mesajlar
-
-
-
Elektronik ASUS TUF GAMING 850W güç kaynağı sepette 6.476 TL!
- Prof. Dr. Abuzer Kömürcü
-
-