25457

Uzman
Makaleler
2
Yer
İstanbul
Bilgisayarda yazın oturduğumda koltuğum kötü kokuyor yeni koltuk almaya karar verdim. Bu sorunu yaşamamak için nasıl koltuk almalıyım? Uzun süre götürebilecek ve yazın kötü koku yapmayacak koltuk arıyorum. Kumaş mı olmalı yoksa deri mi? Bütçem 5.000 TL.

Ben fileli ofis koltuğu kullanıyorum. Hava aldığı için ter kokusu gibi sorunlar olmuyor. Ayrıca oturma yerini haftada bir temizlik için kullanılan ıslak mendillerle güzelce siliyorum. Bu zamana kadar öyle bir sorun yaşamadım. Fileli oyuncu koltuğu var mı bilmiyorum ama ofis koltuğu olur derseniz, Songmics gibi markalara bakın. Fiyatları o civarlarda ve yerli ürünlere göre çok daha kaliteli.

Ben fileli ofis koltuğu kullanıyorum. Hava aldığı için ter kokusu gibi sorunlar olmuyor. Ayrıca oturma yerini haftada bir temizlik için kullanılan ıslak mendillerle güzelce siliyorum. Bu zamana kadar öyle bir sorun yaşamadım. Fileli oyuncu koltuğu var mı bilmiyorum ama ofis koltuğu olur derseniz, Songmics gibi markalara bakın. Fiyatları o civarlarda ve yerli ürünlere göre çok daha kaliteli.
Ter kokusu değil plastik gibi kötü koku oluyor büyük ihtimal kalitesiz olduğundan.

Daha bilindik markalardan var mı peki? Bütçeyi 7000 yapabilirim. Uzun süre götürsün koku yapmasın ve kırılmasın yeter.

Son düzenleme:
Alacağım o zaman teşekkürler.

@8898 son olarak uzun süre götürür değil mi? Ayrıca rahat mı?

Deneyim elde etmedim, sedunanın ürünleri övülüyor en az 2 sene dayanacaktır yırtılmadığı sürece.

Butceniz 15 bin olsaydi kendi kullandigimi onerirdim fakat butceniz yok.

110 kg sınırı var.
Ekran görüntüsü 2025-08-17 211825.webp

Deneyim elde etmedim, sedunanın ürünleri övülüyor en az 2 sene dayanacaktır yırtılmadığı sürece.

Butceniz 15 bin olsaydi kendi kullandigimi onerirdim fakat butceniz yok.
Aslında bütçem var fakat koltuğa bu kadar para vermek istemiyorum. Siz Seduna mı kullanıyorsunuz?