15295

Uzman
Maksimum 5.000 TL olacak şekilde öneriler verebilir misiniz? Aklımda Truthear Hexa var.
Gündelik kullanım için lazım, ancak tabii kaliteli bir ses de olsa iyi olur. Oyun falan da oynarım çoğunlukla. Şu an halihazırda Barracuda X 2022 kullanıyorum.

Birkaç sorum var, ses kartı almamı önerir misiniz? Yoksa sadece kulaklık yeter mi? Bu fiyat bandında alacağım herhangi bir kulak içi kulaklık Barracuda X'ten ne kadar farklıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tek onerim SIMGOT EW300 olur. Ses kartina gerek yok Dusuk butce IEM'lerde. Sadece kulaklik yeter. Barracuda X'den gece ve gunduz kadar fark hissedersin.
Çok teşekkür ediyorum öneriniz için. Truthear ile kıyaslarsak ne gibi farkları var bu ürünün? Önerdiğiniz kulaklıktan hiç bahsetmedi sorduğum kişiler, genelde Truthear daha çok ağır basmıştı. Bilmediğim için sorayım dedim.

Çok teşekkür ediyorum öneriniz için. Truthear ile kıyaslarsak ne gibi farkları var bu ürünün? Önerdiğiniz kulaklıktan hiç bahsetmedi sorduğum kişiler, genelde Truthear daha çok ağır basmıştı. Bilmediğim için sorayım dedim.
Rica ederim. Truthear eskidi artik teknik olarak. Attigim model teknik anlamda 7.000 TL'ye kadar en iyisi. Temel farki ise Truthear Hexanin basslardan yoksun oldugunu duymussundur. Bu IEM'de hem basslar yerinde hem de tiz notalar abartili degil. Iyi dengelenmis bir secenek. Truthear Hexa da iyi ama bass eksikligi cok fazla. Ben genel olarak su anlik Truthear IEM'leri onermiyorum. Rakipleri daha kaliteli isler yapiyorlar.

Rica ederim. Truthear eskidi artik teknik olarak. Attigim model teknik anlamda 7.000 TL'ye kadar en iyisi. Temel farki ise Truthear Hexanin basslardan yoksun oldugunu duymussundur. Bu IEM'de hem basslar yerinde hem de tiz notalar abartili degil. Iyi dengelenmis bir secenek. Truthear Hexa da iyi ama bass eksikligi cok fazla. Ben genel olarak su anlik Truthear IEM'leri onermiyorum. Rakipleri daha kaliteli isler yapiyorlar.
Hmm, anladım çok teşekkür ediyorum. Bunda da Truthear gibi Bluetooth adaptörü tarzı bir şey var mı? Yoksa full kablolu mu?

Hmm, anladım çok teşekkür ediyorum. Bunda da Truthear gibi Bluetooth adaptörü tarzı bir şey var mı? Yoksa full kablolu mu?
Onu bilmiyorum fakat eger kablosuz oneri istersen Sennheiser Aceentum veya Nothing Ear (a)'ya bakabilirsin. Tabii onerdigim kulaklik cok daha iyi bunlardan.

Onu bilmiyorum fakat eger kablosuz oneri istersen Sennheiser Aceentum veya Nothing Ear (a)'ya bakabilirsin. Tabii onerdigim kulaklik cok daha iyi bunlardan.
1747434237820.webp

Hocam hangout audio grafiği bu şekildeymiş ikisinin, görselde görebilirsiniz.
Truthear'a nazaran ucuz bir kulaklıkmış önerdiğiniz, o da garip geldi. Aralarında 20 dolar var tabii ama Önerinizi kötülemiyorum kesinlikle, yanlış anlamayın. Almışken iyi bir şey almak istiyorum o yüzden kurcalıyorum biraz :) .

Bu eleman da bayağı övmüş, fikirlerini dikkate alan bayağı kişi var diye biliyorum. Alanda uzman birisi.

GPT'ye sorduğumda ise böyle dedi;
1747434685263.webp

Özetle, sırf müzik ve oyun amaçlı kullanan birisi için, öneriniz aynı mı kalırdı yine?