Görkem Gedik

Başarılı
Bu klavyeyi almayı düşünüyorum, boyut olarak en az bu kadar olmalı. F tuşları ve ok tuşlarının üst tarafındaki tuşların olmasını istiyorum, o yüzden küçük klavye önermeyin lütfen.

Son düzenleyen: Moderatör:

Aldım hocam sağ ol. Hocam bir şey merak ediyorumda bu klavyedeki dongle dişi, bende laptop kullandığım için kablo olmasını istemiyorum. Type a male to Type-C male dönüştürücü var mıdır acaba. Type a işe laptopa taksam diğer tarafı da Type-C male olsa dongle taksam güzel olurdu. Kablo derdim olmazdı ama sanırım ya yok ya çok az var.

Aldım hocam sağ ol. Hocam bir şey merak ediyorumda bu klavyedeki dongle dişi, bende laptop kullandığım için kablo olmasını istemiyorum. Type a male to Type-C male dönüştürücü var mıdır acaba. Type a işe laptopa taksam diğer tarafı da Type-C male olsa dongle taksam güzel olurdu. Kablo derdim olmazdı ama sanırım ya yok ya çok az var.
Bende o tarz bir ürün hatırlamıyorum.

Hocam ürün geldi ama klavyenin altında kaymasını engelleyen kauçuklardan biri yoktu. Klavye dengede durmuyordu yarın aide için kargoya vereceğim. Sitede stokda yok gözüküyor yani değişim yapamama ihtimalleri yüksek bu fiyata başka öneriniz var mı istediğim özelliklere uyan.

Hocam ürün geldi ama klavyenin altında kaymasını engelleyen kauçuklardan biri yoktu. Klavye dengede durmuyordu yarın aide için kargoya vereceğim. Sitede stokda yok gözüküyor yani değişim yapamama ihtimalleri yüksek bu fiyata başka öneriniz var mı istediğim özelliklere uyan.
İade kabul ederlerse Epomaker75HE bakabilirsin. Gaming.genTR'de satıyorlar.

Yalıtım ve kasa kalitesi olarak yunzii bir tık daha iyi ama arada aşırı bir kalite farkı var denemez.

Anladım hocam teşekkürler.

Yalıtım ve kasa kalitesi olarak yunzii bir tık daha iyi ama arada aşırı bir kalite farkı var denemez.

Merhaba hocam, tekrardan rahatsız ediyorum. Malzeme kalitesi daha iyi, yunziiye benzer öneriniz var mı? 5kdan biraz daha yukarı çıkabilirim. Nedense bu epomaker75he içime sinmedi.

Son düzenleme:
Yunzii RT80 bakabilirsin.
Wraith W75 V2 olabilir. Sorun şu 75 boyut klavye yok adamakıllı. Olanlar aşırı pahalı 5. 000 TL üstü 10 Klavye'den 9 tanesi zaten 60-65 boyutta.

Bu olabilir bu bütçeye kadar çıkabiliyorum diyorsan.

Varmilo olabilir gene.

Son düzenleme: