Bütçe
5.000 TL

jandark

Çalışkan
Arkadaşlar, 5 binin üzerine pek çıkmak istemiyorum normalde ama AOC'un 27" olması, panel kalitesi vs. cazip geliyor. Samsung ve Gigabyte'nin pivot özellikleri de cezbedici. Sizce ne almalıyım? 5 bin altında pivotsuz Gigabyte ve KTC var, bir de AOC'nin 24" olan modelinin stoklara girmesini bekleyebilirim. Tavsiyeleriniz nelerdir?

Screenshot_20250714_154930_Amazon Shopping.webp

Screenshot_20250714_120849_Samsung Internet.webp

Screenshot_20250714_154815_n11.webp

Screenshot_20250714_154739_Hepsiburada.webp

Screenshot_20250714_154711_Hepsiburada.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
https://www.rtings.com/monitor/reviews/samsung/odyssey-g4-g40b-s27bg40

Burada renklerini belirtmişler. Siyahların puanı düşük gözüküyor, reddit'te de siyahlar pek beğenilmemiş gördüğüm kadarıyla ama başarılı bir monitör ben G4'ü öneririm.

(İnceleme 27 inç modeli olsa da açıklama kısmında kendileri 25inç'in aynı özelliklere sahip olduğunu yazmışlar. )
(Sondaki model kodunun farklı olmasına bakmayın bölgesel kod o, açıklamanın sonunda da bundan bahsetmişler zaten.)
We tested the 27-inch Samsung G4, which is a Best Buy-exclusive model in the United States. It's also available in a 25-inch screen size which has the same specs, including the 240Hz refresh rate and 1080p resolution, so it'll perform similarly, and it's available at various retailers. Both sizes are also available in Canada at various retailers, and the model is also available internationally, with the full mode code changing depending on the region.

https://www.rtings.com/monitor/reviews/samsung/odyssey-g4-g40b-s27bg40

Burada renklerini belirtmişler. Siyahların puanı düşük gözüküyor, Reddit'te de siyahlar pek beğenilmemiş gördüğüm kadarıyla ama başarılı bir monitör ben G4'ü öneririm.

(İnceleme 27 inç modeli olsa da açıklama kısmında kendileri 25inç'in aynı özelliklere sahip olduğunu yazmışlar. )
(Sondaki model kodunun farklı olmasına bakmayın bölgesel kod O, açıklamanın sonunda da bundan bahsetmişler zaten.)

Ek olarak OverDrive değeri arttıkça overshoot çok fazla oluyor, almadan önce bunu bilsin.