5.000 TL'ye monitör önerisi

Bütçe
5.000 TL

jandark

Çalışkan
Arkadaşlar, 5 binin üzerine pek çıkmak istemiyorum normalde ama AOC'un 27" olması, panel kalitesi vs. cazip geliyor. Samsung ve Gigabyte'nin pivot özellikleri de cezbedici. Sizce ne almalıyım? 5 bin altında pivotsuz Gigabyte ve KTC var, bir de AOC'nin 24" olan modelinin stoklara girmesini bekleyebilirim. Tavsiyeleriniz nelerdir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Samsung G4 çok iyi ama o fiyata nerede gözüküyor ? Ben bulamadım ama onu öneririm kesinlikle.
Öğrenci indirimi ile Samsung Shop üzerinde hocam. Tavsiye eder misiniz? Benide cezbetti baya çünkü tek bulamadığım şey renk değerleri.

https://www.rtings.com/monitor/reviews/samsung/odyssey-g4-g40b-s27bg40

Burada renklerini belirtmişler. Siyahların puanı düşük gözüküyor, reddit'te de siyahlar pek beğenilmemiş gördüğüm kadarıyla ama başarılı bir monitör ben G4'ü öneririm.

(İnceleme 27 inç modeli olsa da açıklama kısmında kendileri 25inç'in aynı özelliklere sahip olduğunu yazmışlar. )
(Sondaki model kodunun farklı olmasına bakmayın bölgesel kod o, açıklamanın sonunda da bundan bahsetmişler zaten.)

Ek olarak OverDrive değeri arttıkça overshoot çok fazla oluyor, almadan önce bunu bilsin.

Aldım arkadaşlar teşekkürler. Birde Ziraat ile peşin fiyatına 4 taksit yapabildim düşünen varsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…