Bütçe
5.000 TL
Şimdi şöyle sistemimi de en uygun fiyatla yükselteceğim. Performans için Ryzen 5500 falan, ekran kartı falan da alacağım ona göre yani düşük bütçe ama performans ayarlamaya çalışacağım. Fiyat performans ürünler arıyorum.

2K kullanmak için en azından 9060XT 16 GB gücünde bir karta ihtiyacınız var. O yüzden 2K sizin için bir seçenek değil maalesef zaten bütçenizde yetersiz. 5500 yerine ikinci el 5600 tercih ederdim bu arada.

2K kullanmak için en azından 9060XT 16 GB gücünde bir karta ihtiyacınız var. O yüzden 2K sizin için bir seçenek değil maalesef zaten bütçenizde yetersiz. 5500 yerine ikinci el 5600 tercih ederdim bu arada.

2K monitör mü diyorsunuz? Bütçem var zaten ama en alt limitte fiyat performans sistem yapmak istiyorum. Mesela Ryzen 5600 dediniz, performans için minimum alman gereken işlemci. Min ekran kartı şu,min monitör şu gibi.

2K monitör mü diyorsunuz? Bütçem var zaten ama en alt limitte fiyat performans sistem yapmak istiyorum. Mesela Ryzen 5600 dediniz, performans için minimum alman gereken işlemci. Min ekran kartı şu,min monitör şu gibi.

Hocam monitör konusundayız o yüzden diğer önerileri şu an yapmayacağım 5. 000 TL bütçe vermişsiniz o bütçede sadece 1080p monitör alınabilir alınabilecek en iyi monitör AOC 24G4HRE.