Berkay Ataklı

Çalışkan
Bende HyperX Cloud 3 var fakat 1.5 sene kullandıktan sonra sağ taraftan yüksek seste cızırtı gelmeye başladı. 5.000 TL'ye kadar bütçem kulaklık kablolu olursa iyi olur, çok iyi olursa 5.000 TL'nin üstüne de çıkabilirim şimdiden teşekkürler.

Son düzenleme:
Seç beğen ikisi de çok iyi. Pelta Nova'dan daha konforlu ama ses seviyesi bana biraz düşük geldi. Kardeşim kullanıyor çok memnun. Nova 5'i yaklaşık 9 aydır ben kullanıyorum, her yönüyle memnunum. Nova'da yalnızca bir sorun yaşadım, o da sanırım yazılımsaldı, PC'yi açınca kulaklıktan ses gelmiyordu, sıfırlamam gerekiyordu. Yazılıma 1 hafta sonra güncelleme gelince düzeldi. Onun dışında hiçbir şikayetim olmadı. İkisinin de mikrofonları tertemiz ses veriyor. Konfor ve hafiflik olarak iyiler. Kronik sorunları yok. CS, PUBG gibi oyunlarda güzel ses kasılıyor. Gecikme, bağlantı kopması, dip ses, uğultu gibi problemleri yok. Nova'da evin bir ucundan diğerine gitsem bile bağlantı kopmuyor.

Seç beğen ikisi de çok iyi. Pelta Nova'dan daha konforlu ama ses seviyesi bana biraz düşük geldi. Kardeşim kullanıyor çok memnun. Nova 5'i yaklaşık 9 aydır ben kullanıyorum, her yönüyle memnunum. Nova'da yalnızca bir sorun yaşadım, o da sanırım yazılımsaldı, PC'yi açınca kulaklıktan ses gelmiyordu, sıfırlamam gerekiyordu. Yazılıma 1 hafta sonra güncelleme gelince düzeldi. Onun dışında hiçbir şikayetim olmadı. İkisinin de mikrofonları tertemiz ses veriyor. Konfor ve hafiflik olarak iyiler. Kronik sorunları yok.

Kablolu istediğimi yazmayı unutmuşum sağ olun yinede.