Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kargo maliyetlerini ve hammadde fiyatlarını düşününce bu fiyata bulacağınız herhangi bir sıfır koltuğun iyi olmasına imkan yok. "İdare eder" bile olacaklarını düşünmüyorum. Evet şimdi baktım ayakları plastik resmen ben kırılıp elinizde kalacağım diyor. Size önerim bölgenizde 2. el oyuncu koltuğu satan kişileri bulmanız. Özellikle talep azlığı ve nakliye zorluğundan dolayı bu tür ürünlerin 2. el fiyatları inanılmaz düşüyor ve görece kaliteli modeller denk gelirse alabilirsiniz.
Seduna Thunder Pro Yönetici Koltuğu modelimizi inceleyin, sipariş verin. Seduna Ofis Sandalyesi Son yılların en çok satan yönetici sandalyesi & çalışma sandalyesi. Adresinize Ücretsiz Kargo.
Claws ürünleri bu ara bayağı F/P performans ancak ne olursa olsun deri alma. Ben 5 yıl önce xDrive 15'li deri olanından aldım. 3 yıl sonra falan derisi soyulmaya başladı ve terletmiyor dediklerine bakma terletiyor.