Bütçe
5.000 TL
Benim buraya konu açma sebebim saydığım PSU'lar arasından kronik sorununu, kalitesini öğrenmekti. Kusura bakmayın ama her önerilen alınmak zorunda değil. Tercih etmek istemediğimi belirtmeme rağmen halen ısrar ediyorsunuz. Paramı en azından kötü harcayıp içimin rahat edeceği daha kötü bir ürün almayı yeğlerim. Şahsen ha onu ha bunu tercih etmişim kronik sorunu yoksa benim için hayatım boyunca herhangi bir fark yaratmayacak bu seçim. Konuyu tartışmaya gerek yok. RM750e White alacağım, bilgi edinemedik en azından sıkıntı çıkarsa buraya nasıl bir problem çıkarttığıyla ilgili dönüş yaparım sonradan konuya bakacaklar bir fikir sahibi olur. 1200W'lık bir üründe hayatım boyunca herhalde ihtiyaç duymayacağım bir miktar.

Teşekkürler.

Bu kadar marka olmasını istiyorsanız MSI A850GL bakın. Raijintek Cratos 850W aldım ne bir ses var ne sorun alalı 1 ay oldu 10 kere elektrik kesildi hiçbir şeyde olmuyor taş gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu kadar marka olmasını istiyorsanız MSI A850GL bakın. Raijintek Cratos 850W aldım ne bir ses var ne sorun alalı 1 ay oldu 10 kere elektrik kesildi hiçbir şeyde olmuyor taş gibi.

Hocam ben de bu ürünü satın almak istiyorum ama markayı hiç bilmiyorum. Kararsız kaldım. Şu ana kadarki deneyimleriniz nasıl?