LH44 Üstün Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 6.837 Çözümler 13 Beğeniler 7.872 Yer Aydın 7 Eylül 2025 #21 YusufEymen dedi: Fiyata değer mi yani Genişletmek için tıkla... Evet. İndirim olursa daha iyi olur dememin sebebi önceden fiyatının daha uygun olmasıydı.
YusufEymen dedi: Fiyata değer mi yani Genişletmek için tıkla... Evet. İndirim olursa daha iyi olur dememin sebebi önceden fiyatının daha uygun olmasıydı.
KS KS Y YusufEymen Becerikli Katılım 2 Temmuz 2025 Mesajlar 764 Beğeniler 242 7 Eylül 2025 #22 LH44 dedi: Evet. İndirim olursa daha iyi olur dememin sebebi önceden fiyatının daha uygun olmasıydı. Genişletmek için tıkla... Maalesef o fiyat döneminde almadım.Ama ptt avm satıyordu genelde iyi ki de almamışım o yüzden.Bu fiyata almayı planlıyorum.Ne dersiniz?
LH44 dedi: Evet. İndirim olursa daha iyi olur dememin sebebi önceden fiyatının daha uygun olmasıydı. Genişletmek için tıkla... Maalesef o fiyat döneminde almadım.Ama ptt avm satıyordu genelde iyi ki de almamışım o yüzden.Bu fiyata almayı planlıyorum.Ne dersiniz?