Ella Freya

Üstün
Makaleler
1
Uzun süre kullanılacak, OC yapılmayacak. Sadece bir şeyleri bozmadan çalıştırsın yeter.

Raijintek var biliyorum ama +1000 lira ile daha iyi ünite var mı yoksa bunu mu alalım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Performance FS alınabilir. O bütçe de zaten çok da bir seçenek yok. Gamdias var lakin hala önersem mi emin olamadığım bir ünite. Daha ucuza Raijintek Cratos Lite var.

Helios P2 için High Power üretimi olduğu yorumu yapılıp aşağı şu görsel bırakılmış. Ben anlamadım. Belki siz anlarsınız.

1767184089184.webp

Helios P2 için High Power üretimi olduğu yorumu yapılıp aşağı şu görsel bırakılmış. Ben anlamadım. Belki siz anlarsınız.

Eki Görüntüle 214830
Evet, doğru. High power Performance FS ile aynı platformu kullanıyor. Hatta kapasitörler de aynı yalnız P2-G modellerinde sahte Cybernetics sertifikaları kullanmalarından dolayı sektörde mimli bir marka. Ondan dolayı önermek ile önermemek arasında arada kaldım.

Son düzenleme:
Evet, doğru. Performance FS ile aynı platformu kullanıyor. Hatta kapasitörler de aynı yalnız P2-G modellerinde sahte Cybernetics sertifikaları kullanmalarından dolayı sektörde mimli bir marka. Ondan dolayı önermek ile önermemek arasında arada kaldım.

Bu olay bence ne olursa olsun kabul edilemez gibi duruyor. Güzel iyi bir ürün olabilir ama böyle bir şeyi yaparak tamamen kendini batırmış olursun. Hiç koyulmasa en azından güven yere düşmezdi.

Ne alacağı bence artık belli gibi duruyor. FSP GM biraz daha çıkarsa alınır gibi geliyor bana.