Her geçen gün arttığına emin misin? Psikolojik olmasın? Veyahut yüke bağlı ses sürekli değişir.

Evet kesinlikle eminim yük olarak 4K Ultra oynuyorum her şeyi. PSU'da devamlı bir ses var vuutuu gibi degisik bir ses. Ayrıca cızıltı da cok fazla, ilk aldıgımda gayet sessizdi fakat özellikle şu son ayda cok abarttı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet kesinlikle eminim yük olarak 4K Ultra oynuyorum her şeyi. PSU'da devamlı bir ses var vuutuu gibi degisik bir ses. Ayrıca cızıltı da cok fazla, ilk aldıgımda gayet sessizdi fakat özellikle şu son ayda cok abarttı.
V-sync kapanmış olmasın? Eğer kapandıysa yük artar, coil whine'da artar. Vutuu sesi fandan geliyordur. Coil whine elektriksel bir ses gibi olur.

V-Sync kapanmış olmasın? Eğer kapandıysa yük artar, coil Whine'da artar. Vutuu sesi fandan geliyordur. Coil whine elektriksel bir ses gibi olur.

V-Sync açık da kapali da cizilti geliyor benim masaüstünde aşırı sesli çalışıyor, anlamadığım şekilde bir de yanmasından korkuyorum.

V-sync kapanmış olmasın? Eğer kapandıysa yük artar, coil whine'da artar. Vutuu sesi fandan geliyordur. Coil whine elektriksel bir ses gibi olur.
Tekrardan merhabalar Yusuf hocam bu ürün nasıl acaba bilginiz var mı High Power Performance ATX 3.1 1000W 80+ GOLD PCIe 5.1 ATX Güç Kaynağı (HP1-S21000GD-F12S) | Teknobiyotik https://share.google/GZWzHzLcqIGbaF1zk
Almamı onerirmisiniz yada başka model.

Son düzenleme: