Bütçe
5.000 TL

Subzero

Uzman
Merhaba, gündelik yürüyüşte ve ara sıra koşuda kullanabileceğim, konforlu ve sağlam bir spor ayakkabısı arıyorum. Skechers gibi çabuk bozulan modeller istemiyorum. Bütçem yaklaşık 5.000 TL (biraz üstü de olur). Hangi modelleri önerirsiniz?

Merhaba, gündelik yürüyüşte ve ara sıra koşuda kullanabileceğim, konforlu ve sağlam bir spor ayakkabısı arıyorum. Skechers gibi çabuk bozulan modeller istemiyorum. Bütçem yaklaşık 5.000 TL (biraz üstü de olur). Hangi modelleri önerirsiniz?

Skechers marka ayakkabıları gidip göz at. Genelde ayakları sorun yaşayan, yaşamayan kişiler rahat ve konfor için alıyor. Pek yakışıklı değildir modelleri ama rahat olduğu söyleniyor deneyimleme şansım olmadı ama.

Skechers marka ayakkabıları gidip göz at. Genelde ayakları sorun yaşayan, yaşamayan kişiler rahat ve konfor için alıyor. Pek yakışıklı değildir modelleri ama rahat olduğu söyleniyor deneyimleme şansım olmadı ama.

Hocam ben de denemek istyorum fakat nerede Skechers'la alakalı bir yorum görsem 3-4 ayda patladığını söylüyorlar ama yine de rahatlık konusunda denemek isterim.

https://www.asics.com.tr/p-sky-elite-ff-3-erkek-beyaz-voleybol-ayakkabisi-1051a080-101 Sky Elite FF MT2 modelini uzun süre eskittim, FF 3 oldukça iyi bir model olmuş. Nike veya Adidas çıkarmış olsa 7.5-8 civarından çıkardı kesinlikle. Aralarından direkt onu seçerdim.
Bütçeniz çıkarsa da Neo Zen veya Skyrise 6 modellerine bakabilirsiniz, Mizuno'nun high-tier modellerinde F/P olarak öne çıkan modellerden ikisi.

2 ay oldu İlk defa ayakkabı yırttım.
Eğilmeden giyilen Slip ins modelini birkaç ay önce hatırı sayılır bir paraya aldım ve slip ins kısmı ayakkabının arka dik kısmı tamamen delindi ve demiri ayağımı pert ediyor.
Ayağımı haşat ediyor içerisi çok sıcak ve tek rahatlığı tabanı.
ASLA SKECHERS ÖNERMİYORUM

Ayakkabının iç tarafındaki malzeme kalitesi iyi ama dış tarafı için aynı şeyi söyleyemem. Hasar görmeye çok yatkın bir dış tarafı var, özellikle alt tabanın tırtıklı kısımları 12-15 ay içinde tamamen harap oluyor.

2 ay oldu İlk defa ayakkabı yırttım.
Eğilmeden giyilen Slip ins modelini birkaç ay önce hatırı sayılır bir paraya aldım ve slip ins kısmı ayakkabının arka dik kısmı tamamen delindi ve demiri ayağımı pert ediyor.
Ayağımı haşat ediyor içerisi çok sıcak ve tek rahatlığı tabanı.
ASLA SKECHERS ÖNERMİYORUM
Slip Ins kronik zaten.

Ayakkabının iç tarafındaki malzeme kalitesi iyi ama dış tarafı için aynı şeyi söyleyemem. Hasar görmeye çok yatkın bir dış tarafı var, özellikle alt tabanın tırtıklı kısımları 12-15 ay içinde tamamen harap oluyor.

Slip Ins kronik zaten.
İnternette görüyordum ama dedim bir şans vereyim keşke dinleseydim milleti.