Bütçe
5000 TL
High Power FS olanı RX 9070 XT ile kullanıyorum. Fazlasıyla memnunum. Zaten aşağı yukarı aynı performansı ve kaliteyi alacaksın arkadaşların paylaştığı ürünlerden. %1 daha iyi olmuş kötü olmuş önemli değil. Hepsi koruması olan bilindik marka ve ürünler. Fazla kafanı takma.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kronik bir sorun. Tüm ürünlerde var şimdilik. Raijintek fan eğrisini saçma sapan ayarlamış. Ne zaman düzeltilir veyahut düzeltilir mi bilmiyorum.
Yusuf Hocam kusura bakma seni de çok yordum ama şunu merak ediyorum yarın sipariş geçeceğim. High Power FS 850W ve Raijintek Cratos Lite 1000W aynı fiyat. Sen bunlardan birini alacak olsan hangisini alırdın?

Yusuf hocam kusura bakma seni de çok yordum ama şunu merak ediyorum yarın sipariş geçeceğim. High Power FS 850W ve Raijintek Cratos Lite 1000W aynı fiyat. Sen bunlardan birini alacak olsan hangisini alırdın?

High Power platform anlanmında daha iyi en azından testleri var platformunun. Cratos hakkında test yok hala. Ben High power'dan yana kullanırdım ama size kalmış.

High Power platform anlanmında daha iyi en azından testleri var platformunun. Cratos hakkında test yok hala. Ben High power'dan yana kullanırdım ama size kalmış.
Tamamdır hocam şimdi geçiyorum siparişi çooook teşekkürler.

Ya hocam kusura bakma az önce tam alacakken Amazon'da şu arkadaşı gördüm ilk defa. High Power'ın böyle bir modüler PSU'su var mıydı? Alınır mı bilginiz var mı?

https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0D2P6ZB88/ref=ox_sc_act_image_1?smid=ATQC052N30ZFG&psc=1

Son düzenleme:
Tamamdır hocam şimdi geçiyorum siparişi çooook teşekkürler.

Ya hocam kusura bakma az önce tam alacakken Amazon'da şu arkadaşı gördüm ilk defa. High Power'ın böyle bir modüler PSU'su var mıydı? Alınır mı bilginiz var mı?

https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0D2P6ZB88/ref=ox_sc_act_image_1?smid=ATQC052N30ZFG&psc=1
Var tabii. Kendimde 750W olanını kulllanıyorum lakin o fiyattan pek alınası değil. A- tier denebilecek bir ünite. FSP VİTA GM bakın o fiyatlara yakın olması lazım. En azından ATX 3.1 ve PCI-e 5.1 olur.