5.000 TL'ye şarjı uzun giden mouse önerisi

Bütçe
5.000 TL

yedekgibi

Üyecik
El büyüklüğü: Valla ölçmedim ama bildiğimiz insan eli gibi, ne büyük ne küçük.
Tutuş şeklim: Avuç içi fareye yapışık, parmaklar havada.
Gerekli özellikleri:
  • Şarjı olabildiğince uzun dayanmalı; elektronik aletleri zırt pırt şarja takmak beni rahatsız ediyor.
  • Şarjdan bahsettiğimize göre kablosuz olacak zaten.
  • Arada sırada CS2 giriyorum; onda oynatacak kadar iyi çalışmalı; onun dışında çoğunlukla YouTube, FL Studio ve Office uygulamalarıyla uğraşıyorum.
Not: Şarjı gerçekten uzun giden ama 5 binden ucuz olan mouselarla (kullandığım programlarda rezil performans vermediği sürece) sıkıntım yok, bütçeyi kuruşu kuruşuna kullanmak zorunda değilim.

Pembe rengi bozmazsa Superlight 2 DeX tavsiye ederim, Ergo bir mouse. Aktif olarak kullanıyorum, gaming.gen.tr'de 4.999 TL fiyatı.
8 Eylül Salı günü elime ulaşmıştı, o gün şarjını fullemiştim. Daha dün şarja taktım, o da sıfırlanmadı; şarjı kırmızı bile yanmadı ışığı. Ben kendim keyfi şarja taktım.
Yazılım olarak da kendini kanıtlamış bir marka zaten Logitech, ne kadar kronik sorunları var dense de.
Hem Superlight 2 kullanıyoruz hem Superlight 2 DeX (birisi beyaz, birisi pembe rengi; hiçbir kusuruna rastlamadık biz)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…