Bütçe
5.000 TL

yedekgibi

Üyecik
El büyüklüğü: Valla ölçmedim ama bildiğimiz insan eli gibi, ne büyük ne küçük.
Tutuş şeklim: Avuç içi fareye yapışık, parmaklar havada.
Gerekli özellikleri:
  • Şarjı olabildiğince uzun dayanmalı; elektronik aletleri zırt pırt şarja takmak beni rahatsız ediyor.
  • Şarjdan bahsettiğimize göre kablosuz olacak zaten.
  • Arada sırada CS2 giriyorum; onda oynatacak kadar iyi çalışmalı; onun dışında çoğunlukla YouTube, FL Studio ve Office uygulamalarıyla uğraşıyorum.
Not: Şarjı gerçekten uzun giden ama 5 binden ucuz olan mouselarla (kullandığım programlarda rezil performans vermediği sürece) sıkıntım yok, bütçeyi kuruşu kuruşuna kullanmak zorunda değilim.

Pembe rengi bozmazsa Superlight 2 DeX tavsiye ederim, Ergo bir mouse. Aktif olarak kullanıyorum, gaming.gen.tr'de 4.999 TL fiyatı.
8 Eylül Salı günü elime ulaşmıştı, o gün şarjını fullemiştim. Daha dün şarja taktım, o da sıfırlanmadı; şarjı kırmızı bile yanmadı ışığı. Ben kendim keyfi şarja taktım.
Yazılım olarak da kendini kanıtlamış bir marka zaten Logitech, ne kadar kronik sorunları var dense de.
Hem Superlight 2 kullanıyoruz hem Superlight 2 DeX (birisi beyaz, birisi pembe rengi; hiçbir kusuruna rastlamadık biz)

Pembe rengi bozmazsa Superlight 2 DeX tavsiye ederim, Ergo bir mouse. Aktif olarak kullanıyorum, gaming.gen.tr'de 4.999 TL fiyatı.
8 Eylül Salı günü elime ulaşmıştı, o gün şarjını fullemiştim. Daha dün şarja taktım, o da sıfırlanmadı; şarjı kırmızı bile yanmadı ışığı. Ben kendim keyfi şarja taktım.
Yazılım olarak da kendini kanıtlamış bir marka zaten Logitech, ne kadar kronik sorunları var dense de.
Hem Superlight 2 kullanıyoruz hem Superlight 2 DeX (birisi beyaz, birisi pembe rengi; hiçbir kusuruna rastlamadık biz)
Önerdiğin mouse'a Logitech'in sitesinden girip baktım, 95 saate kadar dayanır, yazıyor. Bana daha astronomik bir sayı lazım.

Önerdiğin mouse'a Logitech'in sitesinden girip baktım, 95 saate kadar dayanır, yazıyor. Bana daha astronomik bir sayı lazım.
Günde kaç saat kullanıyorsunuz? Oyunda 1000 HZ, oyun dışında 125 HZ'ye çekerseniz 95 saatten daha fazla gidicektir emin olun. Ben 4000 HZ'de kullanmama rağmen 20 gün aktif olarak kullandım ve sarj bitmemişti %30 civarındaydı.

Onun dışında ATK A9 serisine bakabilirsiniz 800 saat sarj süresi vaat ediyor.

Günde kaç saat kullanıyorsunuz? Oyunda 1000 HZ, oyun dışında 125 HZ'ye çekerseniz 95 saatten daha fazla gidicektir emin olun. Ben 4000 HZ'de kullanmama rağmen 20 gün aktif olarak kullandım ve sarj bitmemişti %30 civarındaydı.

Onun dışında ATK A9 serisine bakabilirsiniz 800 saat sarj süresi vaat ediyor.
Günde 10-11 saat kullanmayı planlıyorum.