Liberty 4 Pro tek seçenek.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 5.000 TL
Hocam ankerin q30 modeli var bende sesi dışarı veriyor bunda olur mu bi de onda böyle bi tık tizler net değil ama bazı şarkılarda
Hocam Anker'in Q30 modeli var bende sesi dışarı veriyor bunda olur mu bir de onda böyle bir tık tizler net değil ama bazı şarkılarda
İkisi apayrı ürünler karşılaştırmak mantıklı bile değil. Kulak içi ürünlerin çoğu dışarı ses vermez. Liberty 4 Pro sesi güzeldir.
Hocam evet haklısınzda ne zaman anker ürün alsam sorun çıkıyor o yüzden dedim anker motion b aldım kısık seste cızırtı yaptı meselaİkisi apayrı ürünler karşılaştırmak mantıklı bile değil. Kulak içi ürünlerin çoğu dışarı ses vermez. Liberty 4 Pro sesi güzeldir.
Hocam evet haklısınzda ne zaman Anker ürün alsam sorun çıkıyor o yüzden dedim Anker Motion b aldım kısık seste cızırtı yaptı mesela
Teknoloji şans işidir. 100 bin liraya IPhone'da alsanız bataryası 1 hafta sonra düşebilir veya bozulabilir.
Teknoloji şans işidir. 100 bin liraya IPhone'da alsanız bataryası 1 hafta sonra düşebilir veya bozulabilir.
Başka ne seçenek var.
Buds 3 Pro dışında yok.
Kulak üstü isteniyorsa space One.
Buds 3 Pro dışında yok.
Kulak üstü isteniyorsa space One.
Marshal var edifer var onlar nasıl.
Fiyatını hak eden bu bütçede tek kulaklık liberty 4 Pro.
birkanoztrk
Uzman
Hocam o bütçe de arkadaşın da dediğin gibi buds 3 pro veya liberty 4 pro tek seçenek. Mikrofon olarak liberty 4 pro biraz daha iyidir, ses olarak samsung varsa buds 3 pro daha doğal daha berrak ses veriyor diye biliyorum, liberty 4 pro ise daha v-shape bir sese sahip. Hangisinden hoşlanıyorsanız ona yönelin bence.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
Rehber Darboğaz nedir ve darboğaza neler sebep olabilir?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-