5.000 TL'ye Viper V2 Pro yerine hafif ve kablosuz fare önerisi

Bütçe
5000

montyxss

Uzman
Merhabalar, Razer Viper V2 Pro'nun scrollunda kronik sıkıntı olduğu için iade edip başka bir mouse bakacağım. Sizin önerileriniz neler?

Razer Viper V3 Pro'ya ne dersiniz hocam?
Razerların neredeyse hepsinde kronik sorun scroll arızası. Razer'dan iki defa dilim yandı ben kimseye kolay kolay tavsiye etmiyorum. Aynı zamanda sizin bütçenizi bi hayli aşıyor.

Razerların neredeyse hepsinde kronik sorun scroll arızası. Razer'dan iki defa dilim yandı ben kimseye kolay kolay tavsiye etmiyorum. Aynı zamanda sizin bütçenizi bi hayli aşıyor.
Viper V3 Pro'da öyle bir sorun yok. @Toby Fox

Şans işi, Redditte gezerseniz sorun yaşayanları görebilirsiniz. Deathadder kadar yoğun bir sorun yaşayan olmasa da Razer Scroll sorununda adını altın harflerle yazdırıyor.
TTC blue, white core kullanıyor Viper V3 Pro. Ve bu encoderda herhangi bir kronik sorun yok. Yaşayan varsa da kronik olduğundan değildir. Bütün encoderlar bozulabilir. Deathadder V3 Pro'daki kronik sorunluydu mesela.

TTC blue, white core kullanıyor Viper V3 Pro. Ve bu encoderda herhangi bir kronik sorun yok. Yaşayan varsa da kronik olduğundan değildir. Bütün encoderlar bozulabilir. Deathadder V3 Pro'daki kronik sorunluydu mesela.
Peki sizce g pro x 2 superlight mı yoksa v3 pro mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…