Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 5000
vacbir
Yetkin
- Makaleler
- 1
montyxss
Uzman
Razer Viper V3 Pro'ya ne dersiniz hocam?
SF26
Üstün
Daha makul bir seçenek.
vacbir
Yetkin
- Makaleler
- 1
Razerların neredeyse hepsinde kronik sorun scroll arızası. Razer'dan iki defa dilim yandı ben kimseye kolay kolay tavsiye etmiyorum. Aynı zamanda sizin bütçenizi bi hayli aşıyor.
SF26
Üstün
Viper V3 Pro'da öyle bir sorun yok. @Toby FoxRazerların neredeyse hepsinde kronik sorun scroll arızası. Razer'dan iki defa dilim yandı ben kimseye kolay kolay tavsiye etmiyorum. Aynı zamanda sizin bütçenizi bi hayli aşıyor.
vacbir
Yetkin
- Makaleler
- 1
Şans işi, Redditte gezerseniz sorun yaşayanları görebilirsiniz. Deathadder kadar yoğun bir sorun yaşayan olmasa da Razer Scroll sorununda adını altın harflerle yazdırıyor.
TTC blue, white core kullanıyor Viper V3 Pro. Ve bu encoderda herhangi bir kronik sorun yok. Yaşayan varsa da kronik olduğundan değildir. Bütün encoderlar bozulabilir. Deathadder V3 Pro'daki kronik sorunluydu mesela.Şans işi, Redditte gezerseniz sorun yaşayanları görebilirsiniz. Deathadder kadar yoğun bir sorun yaşayan olmasa da Razer Scroll sorununda adını altın harflerle yazdırıyor.
montyxss
Uzman
Peki sizce g pro x 2 superlight mı yoksa v3 pro mu?TTC blue, white core kullanıyor Viper V3 Pro. Ve bu encoderda herhangi bir kronik sorun yok. Yaşayan varsa da kronik olduğundan değildir. Bütün encoderlar bozulabilir. Deathadder V3 Pro'daki kronik sorunluydu mesela.
İkisi de güzel. Hangisi hoşunuza giderse.Peki sizce G PRO X 2 Superlight mı yoksa V3 Pro mu?