5.000 TL'ye Wraith mouse önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan atrain00
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 169
  • Etiketler Etiketler
    mouse wraith
Bütçe
5.000 TL

atrain00

Çalışkan
Wraith'den Leviathan V4 ayarında bir mouse almak istiyorum. Max 5.000 TL bütçe var gibi, ne kadar düşük o kadar iyi mouse öneriniz var mıydı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Wraith'den Leviathan V4 ayarında bir mouse almak istiyorum. Max 5.000 TL bütçe var gibi, ne kadar düşük o kadar iyi mouse öneriniz var mıydı?
Leviathan V4 ayarında derken onu düşünmüyor musunuz? Ben kullanıyorum ve çok memnunum. Leviathan haricinde ATK Sky Ghost veya ATK X1 V2 modellerine bakılabilir.

Leviathan V4 ayarında derken onu düşünmüyor musunuz? Ben kullanıyorum ve çok memnunum. Leviathan haricinde ATK sky ghost veya ATK X1 V2 modellerine bakılabilir.

Önceden o mouse vardı bozuk çıkmıştı sizce tekrar onumu alayım yoksa diğerleri daha mı iyidir?

Önceden o mouse vardı bozuk çıkmıştı sizce tekrar onumu alayım yoksa diğerleri daha mı iyidir?
Leviathan'ın artısı optik encoder olayı. Ama ATK'lar da gayet iyi ve kaliteli ürünler, özellikle batarya ömrü açısından. Onları da tercih edebilirsiniz.

Leviathan'ın artısı optik encoder olayı. Ama ATK'lar da gayet iyi ve kaliteli ürünler, özellikle batarya ömrü açısından. Onları da tercih edebilirsiniz.

Hocam sky ghost var ama biraz daha pahalı bir de X1 V2 var önerin nedir?

5200'e X1 V2 Extreme'e yönelebilirsiniz. Donanım açısından şu an daha üstü yok sanırım. Oraya çıkmam derseniz Ultimate olanı da tercih edilebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…