Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 5.000 TL
rhungon501
Çalışkan
Leviathan V4 ayarında derken onu düşünmüyor musunuz? Ben kullanıyorum ve çok memnunum. Leviathan haricinde ATK Sky Ghost veya ATK X1 V2 modellerine bakılabilir.Wraith'den Leviathan V4 ayarında bir mouse almak istiyorum. Max 5.000 TL bütçe var gibi, ne kadar düşük o kadar iyi mouse öneriniz var mıydı?
Leviathan V4 ayarında derken onu düşünmüyor musunuz? Ben kullanıyorum ve çok memnunum. Leviathan haricinde ATK sky ghost veya ATK X1 V2 modellerine bakılabilir.
Önceden o mouse vardı bozuk çıkmıştı sizce tekrar onumu alayım yoksa diğerleri daha mı iyidir?
Spartan
Başarılı
ATK Ghost seçebilirsin.Wraith'den Leviathan V4 ayarında bir mouse almak istiyorum. Max 5.000 TL bütçe var gibi, ne kadar düşük o kadar iyi mouse öneriniz var mıydı?
rhungon501
Çalışkan
Leviathan'ın artısı optik encoder olayı. Ama ATK'lar da gayet iyi ve kaliteli ürünler, özellikle batarya ömrü açısından. Onları da tercih edebilirsiniz.Önceden o mouse vardı bozuk çıkmıştı sizce tekrar onumu alayım yoksa diğerleri daha mı iyidir?
Leviathan'ın artısı optik encoder olayı. Ama ATK'lar da gayet iyi ve kaliteli ürünler, özellikle batarya ömrü açısından. Onları da tercih edebilirsiniz.
Hocam sky ghost var ama biraz daha pahalı bir de X1 V2 var önerin nedir?
rhungon501
Çalışkan
Özellik açısından aralarında neredeyse fark yok. Eğer bütçe kısıtlıysa X1 V2 alabilirsiniz, gayet iyi bir model.Hocam sky ghost var ama biraz daha pahalı bir de X1 V2 var önerin nedir?
Yeni konular
-
-
Elektronik Seçili Lenovo laptoplarda %5 indirim kampanyası
- Fırsat Ekibi
-
-
Batman'da bir çocuğun yaktığı karton, arabayı tutuşturdu
- Michael MYERS
-
-
-