AlperShal
Başarılı
Merhabalar, ana monitörüm LG 27GR83Q-B'nin (27', 2K, 240Hz, IPS) yanında kullanmak üzere şu anki yan ekranım VESA desteklemediği için monitör bakıyorum. Açıkçası neredeyse sadece browser için kullanıyor olacağım. Discord, YouTube, YouTube Music, çeşitli Google aramaları, dökümantasyon okumaları, çeşitli grafikler gibi. Yani renk doğruluğu, kontrast aralığı vs. bu ekranım için önemli değil. Sadece ana ekranımın yanında çok alakasız/dandik kalmasın ki göz rahatsızlığı vermesin benim için yeterli. Ana ekranımla görsel olarak uyuşması için 27', 2K, 75+Hz ve IPS olmasını istiyorum mantıksız değildir herhalde. Kullanımım metin ağırlıklı olduğu için VA panel olsa daha mantıklı olur derseniz onu da tercih edebilirim.
Aklımda aslında 16:10 oranlı 24' bir ekran almak vardı (iki monitörün yüksekliği uysun ama genişlik daralsın diye) çok kafamı çevirmemek için ama en yakın bana uyan bulduğum bu monitör F/P açısından çok dezavantajlı o yüzden vazgeçtim. Bu yönde önerileriniz varsa beklerim: https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-dell-p2425-24-8-ms-full-hd-pivot-ips-fiyati,682129138.html
Bütçe açıkçası 5K ama yan ekran olacağı için az tutmak istediğimden. 1-2K daha ver pişman olmazsın dediğiniz modeller varsa tabii tercih edebilirim. Teşekkürler zaman ayırdığınız için.
Bu model birkaç gün önce 5K idi mesela, mantıklı bir model mi emin olamadığımdan almamıştım KTC'yi bilmiyorum:
Aklımda aslında 16:10 oranlı 24' bir ekran almak vardı (iki monitörün yüksekliği uysun ama genişlik daralsın diye) çok kafamı çevirmemek için ama en yakın bana uyan bulduğum bu monitör F/P açısından çok dezavantajlı o yüzden vazgeçtim. Bu yönde önerileriniz varsa beklerim: https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-dell-p2425-24-8-ms-full-hd-pivot-ips-fiyati,682129138.html
Bütçe açıkçası 5K ama yan ekran olacağı için az tutmak istediğimden. 1-2K daha ver pişman olmazsın dediğiniz modeller varsa tabii tercih edebilirim. Teşekkürler zaman ayırdığınız için.
Bu model birkaç gün önce 5K idi mesela, mantıklı bir model mi emin olamadığımdan almamıştım KTC'yi bilmiyorum:
Son düzenleyen: Moderatör: